Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Heipsistä!ootteko tulossa tapaamiseen? Musta tuntuu että voisin kyllä liittyä seuraan=) Palataanko asiaan tarkemmin maililla vai täällä?

Kommentit (11)

Maahinen, harmi ettet pääse. :(

Heinäkuun viikonloput on aika täynnä ohjelmaa ja kovasti haluaisin tavata teitä... hmm, mitäs tehtäis? Waimo, mikä sun tilanne?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että hyvä sen puolesta, luulis sinne noin aamusta kolme naista mahtuvan ja jos ei sovi niin istutaan pihalla;) onko paikka tuttu teille?

Palaan seuraavalla mainoskatkolla asiaan...

Tavataan siis huomenna klo 11 Mamma Leonen pihalla, ok? Enköhän tunnista teidät kiharapäät, vai laitetaanko neilikka rintaan? ;)Muillekin clubilaisille mukavaa viikonloppua!

Jos vaan saan noi paplarit pysyyn päässä koko yön niin voi näkyä jotain kiharaa mutta jos ne ei suostu pysyyn niin on siinä jotain kukertavaa raitaa ja olkapäälle yltävät hiukset. Otan ehkä neilikan (voikukan) rintamukseen jotta tunnistus ois sataprosenttinen.

Huomiseen naiset!

Mulla on tänään otetut kestokiharat että voitte olla varmoja että huomenna on kiharaa=DKäypi tapaaminen huomenna aamupäivästä, vaikka klo 11

Hei. Jos maahinen on jo perunu tulonsa ja Helmellä tuntuu sit olevan kiirus YO-juhliin niin oisko paree sit siirtää tapaamista vaikka heinäkuuhun? Jos sit vaikka Waimonki tilanne ois vakiintunu niin että uskaltaa paremmin " reissata" ? Ja kun ois niin kiva tutustua teihin kaikkiin.....

Pikana sitten viestiä tuleen niin tietää laittaa paplarit yöksi jotta ois kutakuinki edustuskunnossa..... :)

Täällähän olikin ihan oma pino tapaamisesta...

Olen tulossa huomenna, jos muitakin on tulossa. Kuten tuonne

Club-30 -pinoon jo kirjoitinkin, iltapäivällä olisi yo-juhlille meno, mutta muuten kävisi mikä aika vaan... Toki voidaan siirtääkin tapaamista... Mikä teillä muilla tilanne?

:) Helmi

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat