Seuraa 

Onko vauvalle huonoksi nukkua sitterissä?

Meidän 3kk poika tykkää nukkua sisäpäikkäreitä sitterissä, kyljellään. Sitterin saa makuuasentoon, mutta mietin vaan että onko selälle hyväksi. Luin jostakin, että sais sitterissä pitää vasta kun istuu?

Kommentit (3)

Meillä tyttö nukkunu pari viikkoisesta saakka sitterissä joka on vielä kohoasennossa ja sairaalan vauvojen tehon henkilökunnan mielestä se on hyvä asento jolloin ilmakin tulee paremmin ulos. Sieltä on henkilökuntaa käynyt kotona ja nähnyt likan sitterissä ja sanonut että se onkin hyvä paikka nukuttaa. Eli mitään negatiivista sanottavaa ei ollut asiasta. Tyttö nyt 2 kk ja tykkää edelleen nukkua sitterissä unensa päivisin aj vviihtyy siinä muutenkin.

Meillä vauva on viety koko ajan ulos 2 kertaa päivässä varsinaisille (pidemmille) päikkäreilleen. Pienempänä 1kk-3kk nukkui kuitenkin välillä lyhyempiä pikkupäikkäreitään myös sitterissä. Sitteri oli kuitenkin silloin lähes makuuasennossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän esikoinen, nyt jo melkein 3-vuotias pojankoltiainen, nukkui vauvana lähes joka päivä sitterissä ja ihan reipas ja terve poika hänestä on tullut : )Syynä oli meillä se, että hän kärsi jonkilaisista koliikkivaivoista tms. ja teimme hänelle sitteristä keinun, johon hän nukahti levollisesti. Sitteri oli kyllä " mallia makuuasento" .

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat