Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis minkä ikäisenä eka kerran?

Ja minkä ikäisenä pärjäsitte yhdellä syötöllä/yö?

t: 3kk ikäisen pojan yötissi (poika syö aina yli 5 x yössä)

Sivut

Kommentit (30)

itse heräsin kauheessa paniikissa aamulla kun tajusin että on valoisaa ja että lapsi ei oo herännyt (onko se kuollut?!). kunnossa oli ja syvässä unessa. siitä eteenpäin nukkui yöt läpeensä ihan syömättä ja heräilemättä aina tuonne 8kk ikään, jolloin sitten vissiin eroahdistuksesta johtuen alkoi heräilemaan muutamasta moneen kertaan yössä. ja silloin tuli ekaa kertaa kuvioihin yöimetys.nyt on vuoden ikäinen, ja saattaa satunnaisesti herätä taikka sitten ei.

Yhden kerran yössä söi varmaan muutaman viikon ikäisestä lähtien.

Olen todella kiitollinen hyvin nukkuvasta lapsesta!

Nyt 8kk eikä öisin heräile.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nukkui tämän jälkeen monta kuukautta heräten kerran yössä ja sitten alkoi taas heräillä enemmän. 9 kk vanhana alkoi nukkua joka yön heräämättä.

yönsä syömättä. kuopus söi ihan alkuun 3-4 kertaa yössä mutta aika nopeasti ne kerrat alko väheneen ja reilu 2kk ikäisestä nukkui yönsä syömättä!

" G: Milloin lapsesi nukkui yön yli heräämättä?

Siis minkä ikäisenä eka kerran?

Ja minkä ikäisenä pärjäsitte yhdellä syötöllä/yö?

t: 3kk ikäisen pojan yötissi (poika syö aina yli 5 x yössä)"G: Esikoinen n. kolmen vuoden iässä, kuopus 4½v tulee vieläkin yöllä viereen eli herään yössä sen kerran ainakin :o)Yösyönnit loppuivat esikoisella 1½v iässä kun vieroitin tissiltä (odotin aika pitkällä kuopusta) ja kuopus lopetti myös yösyönnit vieroitukseen 2v3kk iässä (" söi" vielä ainakin 3 kertaa yössä ts. heräsi lupsuttelemaan).Suurin osa kyllä aikanaan lopettaa, meillä taitaa olla näitä " poikkeuksia" :o)

Näin unet jatkuivat 10kk ikään asti. Sitten oli katkonaisempaa 1½v. asti, jonka jälkeen on nukkunut 12-13h yöunet, päiväunet jäivät samalla pois.

niin esikko vuorokauden ikäisenä ja kakkonen kaksiviikkoisena. 12 tunnin unet esikko aloitti kahdeksan viikon iässä ja kakkonen kymmenviikkoisena.

nukkui koko yön heräämättä siinä reilun vuoden ikäisenä.Poika 9 kk:n iästä lähtien. Molemmat oli " tiheitä yötissuttelijoita" , pahimmillaan annoin tissiä n. 12-13 krt/yö.Nyt lapset " helpossa iässä" , 2 v ja 4v. Tsemppiä :)!

Sitä riemua jatkui 4 kk ikään, sitten oli tosi levotonta kolmisen kuukautta ja 7 kk iästä eteenpäin alkoivat taas yöt sujua kun lopetin yöimetykset. Nyt 1 v 9 kk iässä ollut taas vähän levotonta, ehkä valoisat aamut vaikuttavat siihen, että alkaa tuossa 4-5 maissa pyöriä ja kitistä ja olisi kovasti jo heräämässä...

Vauva siis alkoi nukkua tosi aikaisessa vaiheessa pitkiä pätkiä, mutta mun tissit ei seuranneet sitä vaan aika useasti jouduin yöllä pumppaamaan, muuten ei nukkumisesta olisi tullut mitään sen kauhean kivun ja tuskan takia...mut pikkuhiljaa tissitkin siihen tottu ja maito vaan alkoi vähentyä. Kyllä sillon kun vauva oli pieni, mietin monesti että saisi jo herätä syömään vaikka olisi varmaan pitänyt nauttia siitä että nukkuu. Mutta minkäs teet jos tissit on hajoomispisteessä..;)

Yhden kerran lapsi on nukkunut yön yhdellä heräämisellä. Muuten heräilee vaihtelevasti, yleensä 3-4 kertaa (oli kausia, jolloin tunnin välein).Itsellä ei ole ollut tuota " rintaongelmaa" kun lapsi syö yöllä edelleen, mutta ystävät ovat pumppaileet maidon yön aikana... Joten lapsen yösyönnin loppuminen/vähentyminen ei toisaalta helpota yhtään, kun joutuu heräämään kuitekin pumppaamaan.

On nukkunut elämänsä aikana koko yön ehkä kolme kertaa?!? No, tähän on jo tottunut... Silloin tällöin poika menee mummilaan yöksi, ja herään siitä huolimatta öisin, ihan tottumuksesta...Esikoinen alkoi nukkua aamuun saakka n. 2,5-vuotiaana. Kumpikin lopetti yösyömisen n. 7-kuisena.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat