Vierailija

http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/sea...Rahalla ei tosiaan saa tyyliä. "Hienot" keittiönkaapit ...entäs kirkuvan väriset pylväät...kauheaa.

Sivut

Kommentit (42)

Lainaus:

kukaan jättäisi ottamatta, jos tarjottaisiin...


Mutta jokainen edes hieman makua omaava tekis kyllä ison remontin ennen kuin tuolla voisi oikeasti asua!

en vain yksinkertaisesti pidä tuosta talosta. Ulkoa päin ihan nätti, mutta sisustusratkaisut vedetty överiksi. Makuja on monia, mutta tästä kodista saa vaikutelman, että sisustuksella haluttiin antaa vauras vaikutelma ja tyyliseikat jäivät toisarvoisiksi. Less is more jälleen kerran.Suomesta löytyy myös kauniita asumuksia ja ehkä jokin niistä saisi mut ryhtymään kateelliseksi, mutta tämä talo ei tuota alkukantaista tunnetta saanut aikaan ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

helppo se on täällä moittia ja sanoa että "onpa tyylitöntä, ITSE kyllä osaisin sisustaa kauniimmin" mutta voisin lyödä vetoa että yksikään näistä ei osaisi sisustaa taloa (koska asuvat siellä kerrostalokaksiossa tai -kolmiossa).

[quote]

talossa on 20 huonetta ja kaksi lasta on ahdettu samaan pieneen huoneeseen.Mielestäni on nimenomaan lasten parasta olla pienenä samassa huoneessa.

Ihailtavaa, että ovat tehneet kodistaan oman näköisensä.

Teillä kateellisilla ämmillä voi olla mielestänne hyvä tyylitaju, mutta yksilöllisyyttä teillä ei ole pätkän vertaa. Sen näkee jo mielipiteistänne.

Laittakaa nyt niistä omista kerrostalokolmioistanne kuvat näytille niin nauretaan yhdessä!

haaskat kuvia ah niin kovin tyylikkäistä tönöistänne....Uteliaana odotellen.Lainaus:

Ihailtavaa, että ovat tehneet kodistaan oman näköisensä.

Teillä kateellisilla ämmillä voi olla mielestänne hyvä tyylitaju, mutta yksilöllisyyttä teillä ei ole pätkän vertaa. Sen näkee jo mielipiteistänne.

Laittakaa nyt niistä omista kerrostalokolmioistanne kuvat näytille niin nauretaan yhdessä!

Pehmolelu? Ei kai vaan sisustuselementti?Ihan rehellisesti voin sanoa että olen mieluimmin köyhä/keskituloinen kuin noin kammottavalla maulla siunattu!

mutta ei yhtään marimekkoa esillä. Ei edes niitä skooleja. Tai vähintään lastenhuoneessa lakanoina tai sänkypeittoina.Taina Kolkkalallakin niitä sentään on, vaikka onkin mieltynyt hyvin samanlaiseen tyyliin kuin tämänkin talon omistajat. Tainalla on myös tauluja seinällä (mm. enkelitaulu ruokaluhuoneessa).

näköistä, vaikka on tarkoitus ollut varmaan saada runsaan ja romanttisen oloinen edustava sisustus. Käyttääköhän nämä raharikkaat ihmiset koskaan sisustussuunnittelijaa? Sellainen saisi nimittäin aikaiseksi asiakkaan toivoman tyylisuunnan mukaan ylellisen näköistä eikä näyttäisi tällaiselta pönäkältä Kruunukalusteen mainoskuvastolta. Pari positiivista piirrettä: kirjaston kirjahyllyssä näytti olevan kuitenkin ihan oikeita kirjoja ja kirjoituspöydällä oli pari lasten kirjaa.Luonnostaan rikkailla 4 taisi tarkoittaa sitä vanhaa rahaa eli suvussa periytynyttä rahaa. Vaatii ainakin kolme - neljä sukupolvea jalostuakseen hyväksi mauksi. Eikä aina onnistu silloinkaan.

sisustussuunnittelija olisi varmaan osannut auttaa. Samoin jotkut mööpelit näytti naurettavilta tuossa mahtipontisessa ympäristössä, esim. keittiön ruokailuryhmän tyylittömyys pisti silmään.Ketähän tuossa asuu?

En ikinä sisustaisi noin kuin kuvissa. Mutta ei kuvan talon omistajakaan taatusti sisustaisi niin kuin minä perheeni kanssa.Annetaan kaikkien kukkien kukkia! Ja kiva, kun on erilaisia koteja ja erilaisia tyylejä.

Onhan ne kyllä maalaisromanttisesti toteutettuja, mutta mielestäni ihan maltillisesti. Keittiön suunnittelussa on onneksi puustellin myyjä ollut mukana. Ihan on toimivan ja hyvän perhekeittiön oloinen. Paremmat noi puuovet on perheellisellä kuin valkoiset.Olohuone ja ruokailuhuone jne. on tosiaan hyvin rönsyilevästi ja rohkeasti sisutetut. Ei minun makuuni, mutta en menisi haukkumaan.

Pylväät meni vähän yli mutta muuten ihan hieno. Omistaja vienee huonekalunsa, lelutiikerinsä ja verhonsa mukana niin että niistä ei tarvi tykätä.

Tapetit kaikki vaihtaisin rauhallisempiin. Ne kummalliset pylväät joko lähtisivät kokonaan tai sitten ne pitäisi vähintään maalata valkoisiksi tms. Vaikea sanoa näin kuvien perusteella onko niillä oikeasti joku tarkoitus, vai ovatko vain "koristeina". Portaikon muhkeat kaiteetkin muuttaisin kevyemmän näköisiksi. Esim. katot jättäisin ainakin toistaiseksi alkuperäisiksi, sillä ne kyllä sopisivat ihan hienosti maltilliseenkin sisustukseen. Melkein ihan ihailen niitten suunnittelijan idearikkautta. Ne pitäisi varmaankin nähdä livenä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat