Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten somalit teidän mielestänne käyttäytyvät siellä " teilläpäin" ?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Itä-helsingissähän on useita koko Suomen kalleimpia asuinalueita.
Kakkonen asuu siis tällaisella " paremmalla alueella" ja siksi tuo pahamaineinen olikin lainausmerkeissä. Monet kun pitävät Itä-Helsinkiä vähän arveluttavana paikkana asuinpaikasta riippumatta.

muutaman pysäkinvälin, kun mennään vielä keskusta-alueella. Ja joskus bussikuski on musta, mutta en tiedä, mitä kansallisuutta ovat. Bussikuskit ovat ainakin kohteliaita ja malttavat odottaa vanhustenkin sisäänmenemistä ja ulosmenemistä.Siis tämä alue on yksi Pohjois-Helsingin lähiöistä.

Töölöö linjalle tai sit Kulosaari, Marjaniemi.Mut somalilapset ovat aika inhottavia, kiusaavat koulussa, potkivat ja purevat, mun tyttö oli sellasessa koulussa ennen kuin muutettiin niin siel oli 8 eri kansallisuutta ja kyl ne somalit olivat pahimpia, sekä varastelevat jonkin verran ja törkeesti. Nuorista (lue 15<) ja aikuisista ei ole pahaa sanottavaa.

ja voin kyllä ihan rehellisesti sanoa ettei somaleista ole ikinä ollut mitään haittaa/häiriötä. Sen sijaan ihan suomalaiset juopot/ huumeiden käyttäjät yms sekopäät ovat niitä joita pitää varoa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat