Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä näyttäisin 17-vuotiaalle ulkomaalaiselle tytölle yhden sunnuntai-iltapäivän aikana Helsingistä? Missä kannattaisi käydä?

Kommentit (11)

Suomen linnaan ihana piknik retki kauniille paikalle.Tai Harakkaan (saari, jonne pääsee kaivarin yhteysaluksen laiturilta, muistaakseni)Kävelykierros, jossa tulee Tuomiokirkko, osittain Katajanokkaa (kauniita vanhoja kivitaloja) yliopiston kulmat. Istutte sitten hetkeksi vaikka Tuomiokirkon portaille syömään jäätelöt.Sitten viet käsityö/taide-kauppoihin siinä vastapäätä Tuomikorkkoa (kokonainen talo täysi ihania käsitöitä/grafiikkaa/kahvila jne)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos hyvä ilma niin kaivariin piknikille & rantaan kävelemään. Rannasta lähtee kuumailmapalloja ja saa ostettua vaikka jätskiä.

Jos innostaa niin lautalla pääsee Uunisaareen käväsemään.Keskustassa teillä voisi olla kivaa kävelyllä jos reitittäisitte niin, että kävelisitte ensin vaikka ruttopuistolle (siellä on lasten leikkipaikka) siitä sitten koffin puistoon (sielläkin lasten leikkipaikka) ja siitä sitten kaivariin (jossa myös on leikkipaikka) ja siitä menisitte rantaan kävelemään. Rannassa asustelee muuten joutsen pariskuntakin, lapsetkin tykkäisi varmaan vaikka heitellä niille leivänmuruja??Huonolla ilmalla yhden iltapäivän kiertelee vaikka kampin uudessa keskuksessa, kauppoja on enemmän kuin tarpeeksi ja siitä sitten vaikka ravintolaan syömään.En lähtisi Skattalle päin vaikka siellä kauniita taloja onkin. Toisaalta siellä olisi Nokka, entinen vankila nähtävyytenä.

:)

Ap unohti sanoa että on kolme pientä poikaa mukana (siis mulla). Suomenlinna olis muuten ihana mutta pelottaa ne vallit siellä jos lapset pääsee villiintymään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat