Vierailija

Olen aloittanut nyt vuorotyön ja pv:t heittelee paljon miten lapset ois hoidos kk:ssa.

Voikohan saada sopimuksen jossa maksetaan vaan niistä pv:stä jotka lapset on hoidossa?

Vai onko se aina esim 15pv/kk ?

Kommentit (8)

tätä just ajoin takaa et jos tarvittas hoitoa vaikka 15-20 pv/kk niin meneekö aina ton 20pv:n mukaan jos sinne joku määriteltävä. Vai saisko aina joka kk omalla maksulla?

Kun en yhtään tiedä miten mun vp:t menee vkolla.Me ollaan Päijät Hämeestä jos joku tietää meidän alueen "käytännön"

t ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ota yhteys omaan päiväkotiin tai virastoon päivähoidosta vastaavalle.Systeemit hiukan muuttuvat 1.8.2008 alkaen Päijät-Hämeen kunnissa. osaan tulee esim. vuorohoitoon tuntiperustainen laskutus.

Eli tuo kakkosen vastaus oli oikea, minimi määritellään aina ja sen mukaan maksetaan. Eli jos tarviitte hoitoa 15-20pv/kk, maksatte sopimuskauden ajan 20pv/kk. Muistaakseni sopimus tehdään aina kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan, joten ainakin ekat 3kk maksaisitte 20pv/kk. Sititen jos hoitoa ei tulekaan kuin esim 17pv/kk, seuraava 3kk sopimuskausi voidaan tehdä tuolla 17pv/kk hoitopäivillä.T neljän tarhalapsen äiti

Eli jos ilmoitat että tarvitset 15 hoitopäivää, maksat niistä kaikista vaikket kaikkia käyttäiskään. Niitä ei voi vähentää.Mutta jos ilmoitat 10 päivää/kk, ja tarvitsetkin 15 jossain kuussa niin se onnistuu, niistä maksetaan.

mutta Tampereella ainakin minimi on 8pv/kk. Meidän poika oli tällä systeemillä hoidossa ennen kuopuksen syntymää. Hoitopäivät sai myös päättää vapaasti, koska ryhmä ei ollut täysi. Pidimme poikaa sitten hoidossa ti ja ke tai ke ja to.

Hoidosta tehdään kuitenkin aina sopimus, joka määrittää minimipäivät, eli jos lapsi ei ole hoidossa esimerkiksi sovittuja 12 pv/kk, maksat niistä silti.

ja sen mukaan laskutetaan. Vähintään viiden kuukauden jaksoissa. Mutta nämä ovat siis viralliset ohjeet, me olemme vasta aloittamassa kohta hoidon, ja joku jo sanoi, että käytäntö on joustavampi - ainakin sen suhteen, kuinka usein maksimipäiviä voi vaihtaa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat