Vierailija

Meidän vajaan viikon ikäisellät ytöllä on nyt ollut muutamassa vaipassa pienen pieni viiru kirkkaanpunaista verta, on vähän semmoista limansekaista. Kakan mukana se ei ole tullut.Maanantaihin asti ajattelin odottaa ja soittaa neuvolaan. Tk:n päivystykseen on varmaan ihan turha mennä?Netistä etsin tietoa ja ilmeisesti saattaa olla joku rikkoutunut limakalvo kyseessä tai jotain? Vauvalla on tullut aika paljon myös valkovuotoa, liittyisköhän se siihen?Kiitti jos joku osaa neuvoa! =)

Kommentit (28)

soittaisin vielä synnärille. Vaikka täällä tulee usein asiallisiakin vastauksia, niin mistä koskaan voi tietää kuka esittää missäkin asiassa asiantuntijaa. En lähtisi leikkimään oman lapseni terveydellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

EI tarvi mihinkään lääkäriin rynnätä. Hormoonit aiheuttaa niin tytöillä sitä " veren" vuotoa että pojilla /tytöillä rintojen turpoamista.

Meillä sitä tuli ihan hiukan, runsaammasta vuodosta ja päiviä kestävästä menisin lääkäriin. Toki voit nytkin vielä soittaa sairaalaan, niin varmaan rauhoittavat.

että mun tyttövauvalla oli valkovuotoa ja sanoi, että joillekin voi tulla ihan " mensut" . Mutta tarkemmin siitä ei puhuttu eikä mun tytöllä kyllä koskaan ollut..

Meidän tytöillä on molemmilla tullut " valkovuotoa" ja verta ekojen viikkojen aikana.

Siis hyvin vähän serta, samaaqn tyyliin juuri viiruina vaippaan.

Ilmeisesti on ihan normaalia tyttövauvojen jutskia.

Mä kävin kyllä kuitenkin varmuuden vuoksi lääkärissä, ottivat tulehdusarvot ym. jotka osoittautuivat normaaleiksi.Muistathan, että voit soittaa myös synnärille ja tarkistaa sieltä joka asian mikä mieltä painaa..

Soitto siis synnärille, kyllä sieltä neuvovat jos on tarvetta kääntyä lääkärin puoleen.

Toki voit soittaa synnärille ja tarkistuttaa asian ihan jo mielenrauhan vuoksi.Itselläni on kaksi tyttöä ja molemmilla tuli " menkkavuotoa" vastasyntyneenä.

Vierailija:

Lainaus:

No eipä oo kyllä kovin vauvamaista, jos vauvalla on menkat!Miten noloa! Kiva kun tulee vieraita " meidän siirillä on kuukautiset" !

HYI!
Sulla taitaa olla isompiakin ongelmia naiseuden kanssa... jos kerran menkat on hyi? Saatika että pikkuvauvan " menkat" . Ja jos se on jotenkin oloakin vielä... huiiii!

Onhan poikavauvoilla ihan rinnatkin monesti, kun äidin hormonit vielä jyllää vauvassa.Itseasissa ne oli aika hassut, kun oli kesä ja tee-paita kelit. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat