Seuraa 

Ajattelin alotella uuden ketjun, kun toi edellinen veny ja veny, helpompi lukea.Käytii tosiaa typyn kanssa vesirokkoa hakemassa Midwifen pesueelta. Mukava visiitti, lapset viihty niin hyvin. Likka sanoo varmaan et mennää taas, kun ihan ekan namiaskinkin sai. Nyt sitte ootellaa näppyjä.

Kesäloma alkaa kolmen viikon päästä, et siihen samaan rupeamaan menee sitte.

Vaipatta olo onnistuu melko hyvin ja housut pysyy kuivina, kakka on ainut mitä pitää vahtia. Tarhassa ei sitte uskalla asiaansa ilmasta, ni housuja menee vähä enemmän. Parina aamuna vaippa on ollu kuiva yöunienkin jälkee. Lomalla varmaan viimeistää päästää vaipasta eroo.Perjantain taaamisesta en oo ihan varma, tuntuu joka illaks olevan jotain menoa. Viime viikonlopun pikavisiitti maalle pe-su painaa vielä.

Kiva kun tuli kesä. Paniikki ihan iski, kun ei oo likalle hellevaatteita. Viimevuotisethan ei tietenkää mene. No, kohta alkaa alet, ni sieltä sitte.Kirjotelkaa kuulumisia kun kerkiätte.Ina

Kommentit (12)

Midwife sanoit puhejutusta. Ehkä ne kaksi ymmärtävät toisiaan ja te vanhemmat niitä niin hyvin sillä omalla puhetyylillään, etteivät sen vuoksi koe muuta tarvitsevansa. Mutta ehkä syksyllä hoitopaikassa sitten innostuvat muiden lasten mallin innoittamina puhumaan eri tavalla. meillä puhe kehittyi hoidon alettua ainakin aivan hurjaa vauhtia, kun eihän siellä kukaan viittomia ymmärtänyt. Ja oli varmaan kiva päästä leikkeihin mukaan solkkaamaan ja kommentoimaan.-A-

Joo Alona siihen se liittyy, aiemmin syystuulella vatvomaani asiaan ;) !Täällä ei kummosia hitonmoista kiirettä pitää. Pojat käyvät urheilukoulua ja uimakoulua. Tyttö jätti vaipat kuukausi sitten yhtään yötä ei ole sänky ollu märkä ja vaippa joka tytölle illalla laitetaan löytyy sängyn vierestä kuivana aamulla joten nyt emme sitä enää ees laita. Pikku poika kasvaa vauhdilla 8kg aikamoinen jätkä. Soseita menee jo ihan hyvin. Kohta tuo kaveri on jo 5kk. Aika menee vauhdilla.Me yritetään päästä Alonan tapaamiseen. Tosin minä kera viiden muksun joten jos se kuulostaa liialta niin ymmärrän :D. Onhan siinä vilinää.Hellu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensi viikoksi tapaamista suunnitteilla. Meille käy aika kun aika. Jospa tultais teille Alona, jos ette ole kerran mökillä. Meilläkin voisi tavata, tosin nyt etupiha aika hurjassa kunnossa, kun noita hiekkoja tasoitellaan. Laitellaan jotain päiviä, meille käy siis kaikki.

Viimeksi, kun oltiin Hellulla niin Hellu pudotti aikamoisen uutispommin! Tällä kertaa ei liity vauvauutisiin. Toivottavasti Hellu pääsisi itse kertomaan, kun tavataan!

T:Plussa2

tapaaminen käy ensi viikolla ellen ole sitten kyllästynyt tähän hiekkapihaan ja lähtenyt lasten kanssa mökille. Mutta mie ehdottaisin heti maanantaita(silloin en vielä ole mökillä kuitenkaan) ja kun lomalaisia paljon niin aamupäivästä käy mainiosti. Mutta myös päikkäreiden jälkeen ok. Ja Alonalle tullaan jos hän vastaanottaa. Tullaan sit Plussa2:lle kun piha valmis.

Hellun pommi on ehkä jo tuttu mulle?? ellei ole jotain vielä uudempaa keksinyt. Mutta aiheesta on puhuttu yhdessä useampaan kertaan.

Selvä pyy....ja lisää ilmoituksia tapaamisesta odottaa tämä äippä.

Perheessä ei uutta mullistavaa. Poika toipui hyvin rokosta vaikka oli selkeesti rankempi kun tytöllä mutta luulen silti olleen vain keskivaikea pahimpiin kutisijoihin verrattuna. Mukavaa että on ohitse molemmilta.

Ilman vaippoja menty siitä 1.6. asti. Ja pojan kakka on meidänkin huoli. Tänään pihalla taas alkkareihin sen teki. potta ei onnaa sitten millään. Ennen juhannusta teki 4 kakkaa pottaan mutta lähdin mökille lasten kanssa jo tiistaina ja sunnuntaina tulin pois niin siellä ei pottakakka onnistunut ja ei sen jälkeenkään ::((.Noh ei haittaa. Pääasia että sitkeys palkittiin tossa vaipattomuudessa!!!!

Puhe ei kuulkaa mun mielestä mitenkään meinaa kehittyä. Palikka kieli senkun jatkuu ja toisilleen kyllä pitkin päivää juttelevat mutta ne päätteet on ihan hukassa. Oltiin neuvolassa 2v6kk tarkastuksessa alipainon takia. Tyttö painaa VIHDOIN yli 10kg!!! Eli 10.6kg ja vaivaset 84cm pituutta. Poika sitten oli 11.7kg ja 87.5cm. Että pieniä ovat huhhei. Pituus oli kyllä ekaa kertaa seisten otettu ja täti sanoi että aina on lyhyempi kun se venytetty makuuversio. Mutta silti. Puheesta neuvolassa juteltiin. Puheterapeuttia tarjosi mutta sitten päädyttiin 3v tarkastuksessa katsomaan tilanne uudestaan.

Eipä muuta...laittakaahan viestiä ja tavataan pian!!!

t.midwife ja pesue.

Ei meinaa näin lomallakaan tänne koneelle keretä!

Aivan ihanat ilmat ja puuhaa riittää! Etupihaa ollaan laiteltu, soraa on kipattu kaksi lavallista ja niitä on levitelty. Korkeasaarta ollaan käyty ihmettelemässä, ja voi itku, kun sinne tiikerin häkkiin ei päässyt! Itku tuli pikkumieheltä, yritti lukkoa räpeltää auki. Ukko edelleen sairaslomalla, joten ollaan oltu siis koko PERHE liikenteessä! Tämä on kai sitä parisuhteen hoitoa parhaimmillaan?Mekin ollaan siirrytty nyt isojen poikien sänkyyn. Vihdoinkin. Poika vaan tuumas, että jaaha, vai tälleen nyt sitten. Kerran on viikon sisällä tullu huoneesta pois niin, että on joutunut palauttamaan. Muuten saattaa avata oven ja kurkistaa, mutta menee itsekseen takaisin nukkumaan. Aamuisin leikkii omineen siellä parikin tuntia! Jossain vaiheessa alkaa huutelemaan äitiä, mutta tulee ulos huoneesta vasta kun pyydän! Aamuisin sänky on kyllä täynnä leluja, en tiedä paljonko nukkuu, mutta me saadaan ainakin nukkua ihan rauhassa.Puhe on kehittynyt viikossa huimasti! Tulee välillä ihan pitkiä lauseita! Tänään selitti isälleen, ettei voi istua tuohon tuoliin, kun äiti leikkasi häneltä hiuksia, eikä niitä ole vielä imuroitu! Kaikkein huvittavinta on, kun poika sanoo minun äänensävylläni, että annappas, kun Mie autan sinuu!Olisiko ketään vapaaehtoisia uimarannalle?

Piipahtakaa täällä kertomassa kuulumisia!

T:Plussa2

se rantakin käy. Onhan meitä äitejä siellä juoksemassa eri suuntiin. Mutta juttelu ja oma rauha siellä sitten ei ehkä onnistu. Että ihan mitä silti tapaamiselta haetaan. Mutta tullaan siis myös sinne. Missähän Syystuulen ja Hellun oisi helpompi olla vaunujen kanssa? Oisi tosi kiva nähdä niitä pieniä nyyttejä!!! ja Syystuulen jäbää en ole vielä edes tavannut!

Kiusantekoa toi uutispommeista kertominen, kun ei enempää voi kertoa...Täällä ollaan viimesiä minuutteja töissä ennen lomaa. Pääsenkin varhennetulle lomalle, kun likalle tuli nyt sitte se vesirokko.

Tänä aamuna on alkanu näppyjä tulemaa, ihan jännittää kuin paljo niitä on kun kotiudun.

Saa tulla halukkaat rokkoa hakemaa.

Mulla on ittellä ollu vesirokko, mut ei huuliherpestä ja tänä aamuna oli sitte ylähuuli töröllää. Liittyiskö jotenkin tytön rokkoon???Sunnuntaina olis tarkotus lähtee helsinkiin ja sieltä maanantaina naantaliin.Olis kiva tavata pian, mut sairastellaa rokko ensin et ei tartu pienempiin.Terkkuja kaikille!!Ina, pusuhuuli

Meillä heräillään yleensä aika myöhään, mutta yritetään keretä siihen yhdeksän pintaan. Olispa hyvä ilma, niin saatais juoda aamukahvit pihalla!Meillä tänään huvennut pihalta sorakeot, suurimmaksi osaksi. Pikkupoika on ollut mukana talkoissa, kastellut ja ajanut tamppauskoneella. Eka kerta, kun meillä ei ole nukuttu päiväunia! Yöunille kaaduttiinkin jo klo18. No, tietää äipälle aikaista aamuherätystä..Jostain muistaisin kuulleeni, että kaksosilla saattaa olla ihan oma kieli, jota vanhemmatkaan eivät ymmärrä. Tosin tästähän nyt ei tainnut olla kyse. Kyllä meilläkin sanojen taivutukset on välillä aikamoisessa uudelleen väännössä.Tapaamisiin!

Yhden viestin jo kirjoitin, mutta se katosi kun painoin huolimattomasti ok kohtaa...Rantatapaaminen ei nyt ihan näinä päivinä tule kysymykseen (äitien mukavuudenhalusta, lapsille varmaan sopis oikein hyvin). Mutta käviskö tapaaminen ensi viikolla? Aika moni meistä on silloin lomalaisena tai muuten kotosalla. Inaa en nyt muista, olisko hälläkin jo loma. Meille voi ainakin tulla. Ehdottaisinkin aamupäivätapaamista vanhojen aikojen muistoksi =) Jos se ei käy, niin päiväunien jälkeinen aika sitten esim. klo 15. Jos sää sallii, niin rantatapaaminenkin käy. Vai onko se midwifelle liian ressaavaa olla niin avarassa tilassa?!Ehdotelkaa päiviä ens viikolle!Mitäköhän uutta, no kuivaksi opettelu ajoitetaan lomalle jos siinä ajassa saisi tuloksia. Kirjaimet kiinnostaa kovasti ja lauluja ja loruja tulee välillä katkeamattomana virtana. Kummi sanoikin, että ei tän kanssa aika tuu pitkäksi, kun se ei ole hetkeäkään hiljaa. Jos ei selitetä jotain, niin sitten lauletaan. Ei sitä itse huomaakaan, kun on tottunut siihen että koko ajan joku on äänessä. Ja nyt on jo havaittavissa sitä kyselykautta. Jos tulee joku uusi sana, vaikka tuulilasi, niin sitten jankataan mikä tuuli, MIKÄ TUULI?!! Ja pakko keksiä joku vastaus tai jankkaaminen ei lopu. Tuulilasi oli sitten auton ikkuna. Se kelpasi sillä erää. Radiosta poimitaan myös mielenkiintoisia sanoja, juhannusaatto ja juhannuksen sää aiheutti ihastusta.plussa2, teidän miehellä on kyllä ihailtavaa tuo nukkuminen ja sängyssä oleminen. Meillä oli pitkään sitä, että isoon sänkyyn vaihdettuaan sieltä ei aamulla voinut tulla pois jollei joku " nosta" pois, kuten pinniksestä. Mutta nyt jos ei kukaan parin ekan huudon jälkeen tule, niin johan painellaan katsomaan, että missä ne laiskat vanhemmat luuraa.No niin, ja tapaamispäiväehdotuksia kiitos!!Alona

mukana ollaan mekin. Ja toivotaan ulkokelejä!!! Sinne vaan pihalle sekaan Hellu koko katraan kera. Mitähän Syystuuli...???

Pakkaan mökkikamat. Kiire. Moikka!

Talo hiljeni tänään ajoissa. Poika valvoi yöllä 3 tuntia jonkinlaista kipu/tuska itkua pitäen.Ja aamulla ylös taas klo 6 jokatapauksessa :( Näpyt kutitti ja raavitti ja kuume nousi taas ylös. En tiedä teinkö eilen väärin kun iltapäivästä laskin pojan omalle pihalle leikkimään. Mutta sääliksi kävi jo kun ikkunasta katseli tytön pihaleikkejä. Silloin ei toki kuumetta ollut kun ulos meni. Ja aamulla ei ollut kuumetta kun olin yöllä laittanut supon. Oltiin tunti pihalla. Jos näyttää että kuume ei vielä pysy poissa niin loppupäivä sisällä.

Ina,rokkovoiteiden hintaerot on huimat apteekista riippuen. Kauppatorin apteekki 25g voidetta 5.33e ja Prisman apteekki 50g voidetta 5.40e. Eli puolta isompi tuubi!!! Pojalle sitä menee nyt enempi ja selkeesti pahemmalta näyttää koko äijä jo nyt verrattuna tytön tautiin.

Autokatos etenee kivasti. Tukipuut pystyssä ja just kävi betoniauto että tuli varastojen lattioiden valu. Kyllä tässä silti omalle mökille kaipaa. Sen verran olen aurinko friikki että harmittaa etten omalla pihalla voi pikkukuteissa lasten kanssa olla. Ensi viikolla tiistaina on 2v6kk neuvola (alipainon takia siis) ja jos vaikka sen jälkeen lähtisi mökille ja oisi siellä vaikka juhannuksen yli jos kelit suosii. Täytyy koittaa nauttiia tästä pitkästä " lomasta" .

Eipä mulla muuta.

Syystuuli,kuinka arki rullaa????

t.midwife ja pesue.

Kiva lukea kuulumisia! laitoinkin jo tekstaria tapaamisesta. Toivottavasti kaikki pääsee, paitsi Ina tietysti ei pääse tällä kertaa.Piti oikein pohtia uutispommiasiaa. Jos midwife tietää siitä niin muistan kyllä yhden aiheen josta Hellu kyseli kovasti midwifelta taannoisessa tapaamisessa. Liittyiskö siihen?! Se oliskin aika kiva juttu.Piti oikein neuvolakortista tarkistaa, että mitkä oli strategiset mitat neidillä 2v tarkastuksessa kun jotenkin viime tapaamisessa midwifen poika ja meidän tyttö vaikutti niin saman kokoisilta. Pituus oli 86 seisten ja paino 11,4. Eli aika samoissa menevät, toki eroa on se pari kuukautta. Meille sanottiin vaan, että kasvu on ihan tasaista. Vaikka tietysti mun mielestä vähäistä... Mutta ei tuo tunnu ruoalla kasvuspurtteja saavan. Joskus syö paljon ja joskus vähän ja mitään et voi tehdä. Tietysti herkkuja tyrkyttämällä sais jotain ylimääräistä menemään, mutta en oikein siihenkään viitsi lähteä.Niin meille vaan taisi käydä, ettei koskaan päästy 8-12 kg vaipoista eteenpäin kuten mies joskus ennusti. Vahingossa ostettiin seuraavaa kokoa ja ne ei pysy edes päällä ja kerran kastui sänky kun ukko oli vahingossa sellaisen laittanut yöksi.Nähdään tapaamisessa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat