Seuraa 

Tästä kohti Juhannusta..

Kommentit (3)

Pistän nyt vielä oman korteni kekoon ja aloitan pinon kun ensi viikosta lähtien en varmaan kovin usein koneella vieraile. Miehellä alkaa juhannuksesta kuukauden loma ja aika paljon ollaan menossa ja ulkosalla.Mitäs teillä on juhannussuunnitelmissa?

Me ollaan lähdössä viikoksi Bulgariaan torstaina. Hui, vähän jännittää miten tuon pikkumiehen kanssa pärjätään. Mummi lähtee sentään mukaan niin on yksi silmä- ja käsipari lisää. Ja ehkä - toivon ainakin - saadaan miehenkin kanssa edes joku ilta viettää kahdestaan. Nämä helteet on onneksi olleet jo hyvää harjoitusta pojalle kuumuudessa olemisesta ja sievä päivetyskin on jo pojan kasvoilla ja käsivarsilla. Ja vedessä tuntuu viihtyvän niin ainakin voidaan joku hetki rannallakin viettää.Kohta lähdetään mattojen pesuun ja auringosta nauttimaan.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Jondeliini

En oo ehtinyt paljoa kirjoittelemaan, pikaisesti vain lukenut kuulumisia. Eikä tuota aikaa oikein nytkään ole, kun töihin pitäis kiiruhtaa.On ollut tosi ihania ilmoja. Niin lämmintä ja kesäistä. Tytöllä on mennyt hyvin siellä perhepäivähoidossa. On kuulemma hyväntuulinen ja aurinkoinen, eikä juuri turhia itkeskele. Äidistä/isästä eroaminen itkettää hiukan, mutta unohtuu pian, kun muut lapset ja täti keksivät muuta puuhaa.Korvatulehduskierre sitten alkoi. Eka tulehdus oli tammikuussa ja nyt on kuukauden sisään syöty jo kolme antibioottikuuria. =( Eilen käytiin yksityisellä korvalääkärillä ja selvis, että oikean korvan tulehdus on parantunut, mutta vasemmassa korvassa on kuulemma ollut pitkään tulehdusta ja ehkä liimakorva kehittymässä. 4 viikon kuluttua on kontrolli ja jos ei tilanne ole parantunut niin sitten putkitetaan. Ihmettelen vaan, kun terveyskeskuksessa on aina sanottu vasemman korvan olevan siisti ja kunnossa, etteivät ole huomanneet tilannetta. :(Juhannuksena mennään mökille ja käydään kai jossain muuallakin. Mulla on ihanasti 4 päivää vapaata, joka on jo tosi harvinaista herkkua meidän töissä. Tuntuu pieneltä lomalta... =)Ihanaa keskikesän juhlaa kaikille!!

T. Sanjuska

P.S. kyllä se syksy sieltä tulee hiljalleen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juhannus lähestyy uhkaavasti ja piti niin tehdä oikein kunnon kesäsiivous ennen sitä. Pahalta näyttää kun vielä en ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Muutaman ikkunan vasta pessyt ja olkkarin ja keittiön verhot vaihtanu. (yleensä en kyllä mitään verhoja juhannukseksi vaihda, nyt vain satuin ostamaan uudet)

Voi olla et loppujen lopuks tulee vaan aattona vähän siivoskeltua... No joo tein kyllä suunnitelman, et huomenna pesen saunan ja pe aamuna lattiat.

Niin no teitä ei varmaan ihan hirveesti kiinnosta meidän talon siivouspuuhat :)Pari kiertoa pitäisi vielä malttaa odottaa. Käyn aika useesti lukemassa synnytyspuolella muitten synnytyskertomuksia ja niistä tulee kyllä tosi elävästi mieleen oma synnytys. Näin jälkeenpäin ajateltuna ei se niin kamalaa tainnut ollakaan ja kaiken kokis mielellään uudelleenkin.Hauskaa keskikesän juhlaa, pian ne päivät taas lyhenevät ja illat pitenevät ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat