Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jos toimii perhehoitajana niin voiko muuttaa ulkomaille muutamaksi vuodeksi esim. töihin?

Kommentit (7)

mutta meidän tutut ovat olleet juuri neljä vuotta ulkomailla sijoituslapset (2 kpl) mukanaan. Ovat kyllä aikeissa palata takaisin Suomeen, kunhan saavat projektinsa päätökseen.

Meidän toisilla tutuilla on perhekoti ja kyllä he ainakin vuosittain tekevät ulkomaanmatkoja koko poppoon voimin. Mutta kuten sanoin, en tiedä vaatiiko se suuria paperitöitä vai ei, mutta ainakin se on mahdollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toimivia suhteita viologisiin vanhempiin pitää pitää yllä. Miten, on eri asia. Joskus vanhemmat voivat tavata lastaan tiheästi, joskus siitä ei ole hyötyä kenellekään. Joskus lapset voidaan palauttaa pian takaisin kotiinsa, joskus on odotettavissa että siihen menee kauemmin.Ja monien lasten kohdalla elämässä on ollut jo niin paljon epävarmuutta ja muutoksia, että yhtään lisää ei kaivata edes sijoitusperheen muuttoa toiselle paikkakunnalle, ulkomaista puhumattakaan.

ja heidän tapaamisiaan pitää tukea ym. Ette taida saada lasta jos varmasti tahdotte ulkomaille lähteä. Lähtekää nyt ulkomaille ja hankkikaa sijoituslapsi vasta sen jälkeen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat