Seuraa 

Upeita säitä on ollut koko viikonloppu! Paljon on tullut pyöräiltyä ja se näkyy sitten vaa´assakin. Paino tippunut 500 g viime viikosta 168/63,7/62,2/60. Herkkujakin söin; jätskiä pari kertaa ja suklaata!Keskiviikkona lähdetään juhannuksen viettoon ja toivon kovasti, että ensi maanantaina paino alkais jo 61... Pitää vaan malttaa mieli ja jättää herkut vähemmälle ja ottaa pienempiä annoksia.Mukavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (6)

Eipä ole täällä motivaatiota tähän laihdutukseen nyt ollenkaan, nousee vaan takaisin siihen mistä on lähdetty tiputtaan. Mutta itsestähän se on vain kiinni. Herkut maistuu ja kaikki muukin maistuu niin hyvälle : ( hyvää juhannusta!162 / 83 / 82,9 / 75

Eipä ollut kovin häävi viikko, siitä seurauksena 400g plussaa. Eli paino kipus takaisin 70 kiloon, mutta jospa ensi viikolla olisi taas mukavampia lukemia. Täytyy yrittää ajatella, että hyvä kun 5 kg on kuitenkin jo lähtenyt, joten kyllä ne loputkin lähtee! Kun saisin vaan taas itseäni niskasta kiinni, enkä sortuisi turhaan herkutteluun, niin tulosta tulisi varmasti.Rivi näyttää nyt tältä: 166 / 75 / 70 / 60Nyt hyvää yötä ja alkanutta viikkoa kaikille, tulkaa muutkin pinoutumaan.-visukinttu-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä Elina!Hienostihan sulla tippuu!

Mullaki on tippunu tuo 500g. Ihme kyllä, on tullut herkuteltua sen verran että aattelin et ois noussu vaan paino.

Rimpsu siis näyttää tältä: 166/66/62,2/62.

Ja nyt oon tänään antanu vauvalle(5,5kk) ekan kerran kiinteetä ruokaa. Eli ei se taida sit enää laskea nii helposti. Ei kyllä tarvikkaan enää paljo tippua.

Sais mahaa ja peppua kiinteemmiksi nii oispa kiva. Mahanympärys oli pääsiäisenä 94. Nyt enää 85 eli -9cm. Harmi ku ei tullu mittailtua sillon muita esim.reisienympäryksiä.On kai neki vähä ohentunu. Housut roikkuu takaa... Jeee!!! Saa käydä kohta ostaan uudet, kokoa 38.Oon ihan mielissään.

Koittakaapas tsempata itseänne, tuo juhannus on kyllä paha!

Saa herkutella ja pitääki mutta KOHTUUDELLA. Salaattia nii paljo kun napa vetää.

Hauskaa juhannusta kaikille!

ku viesti karkas... Eli mites ne juhannusherkut? Hyvälle maistuu, ja aion kyllä syödä, salaattiakin kyllä. Huomenna vielä perhejuhla nii täytekakkuakin tarjolla. Aika paha. Täytyy sitte taas seuraavalla viikolla kiristää takasi. Nytki on grillailtu ja karkkia syöty eli kai ne sitte punnituksessa näkyy. Mutta tiiän ainaki mistä ne on tullu! Ei voi selitellä ;) . Hyvää juhannusta!!!

Noususuunnassa on edelleen meikäläisen paino; tällä viikolla +300g. Ihan oikeesti alkaa potuttaa tämä itsekurin puute eli herkut maistuu ihan koko ajan. Jos tätä tahtia jatkuu niin olen kohta lähtölukemissa. En tiedä minkä porkkanan keksisin, jolla saisin itseäni tsempattua. Näillä keleillä kyllä käy mielessä, että olisi mukava lähteä rantsulle ja uimaan. Pitänee siis vaan laittaa itsensä sellaiseen kuntoon, että kehtaa lähteä... ensi kesänä siis...162 / 90,7 / 88,4 / 65Hauskaa juhannusta kaikille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat