Vierailija

ja jos siinä vielä lapsiakin on, niin ne pitäis huostaan ottaa???Ajatteleeko joku oikasti näin?

Kommentit (19)

ykkösoluesta, niin ei ole. Jos kyse on täysin tavallisesta arkijuomisesta ja enemmän kolmosoluesta, niin alkaa olla aika paljon naiselle.Itsekin lasissa jotain alkoholillista monta kertaa viikossa, mutta tosi pieniä määriä yleensä.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

3-4 päivittäistä annosta.Näin sanotaan alkoholi ja raskaus -esitteen kohtuullinen alkoholinkäyttö -osiossa. Eli hyvää vauhtia olet matkalla. Kannattaisiko nyt miettiä?

ja työpäivinä se yksi siideri tai kalja ehkä yhtenä iltana viikossa on ok. Joka viikonloppuinen ryyppääminen aika ihmeellistä varsinkin vanhemmalla iällä ja lapsiperheessä.Ykköskaljaahan ei voi oikein alkoholiksi laskea, kolmonen ei todellakaan ole sama asia.

paitsi ehkei nyt joka viikko sitä enempää tule otettua, mutta pari-kolme olutta/siideriä/viinilasillista kyllä menee joka ilta.hyi kauheeta minua!

Tosta tulee kyllä ihan eri määrät alkoholia, jos juo ykköstä tai kolmosta. Ja jos päivittäinen määrä on lähempänä 4:ää kuin 2:ta. Naiselle siis paljon alkoholia viikossa. Tulee olo, että alkoholi on vähän turhan " arkista" tai siis että oluen litkimisestä on tullut jo tapa :).

mutta jos kolmosta kittaa joka ilta ja kerta viikkoon kunnon kännit niin mun mielestä alkoholi ohjaa elämää silloin!!!

ja siitä se alkoholismi sitten lähtee hyvin käyntiin... ;(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat