Vierailija

Tuli tuosta hampaiden kirskuttelu -ketjusta mieleen.Mun mies nukkuu selällään. Nostaa kädet kohti kattoa, ja hiljalleen hitaasti hivelee käsivarsiaan.Mun sisko tekee ihan samalla tavalla!!!!!!!!!!!!

Kommentit (19)

Ja selällä nukkuessa vie " kättä lippaan" , no yllättäen se käsi rupeaa valumaan siitä ajan mittaan alas missä vaarana kopauttaa minulle musta silmä!

Kerran tuli oikein läheltä piti tilanne..Itse nostan jalat koukkuun jos nukun selälläni. (isäni tekee samaa.) Ja narskutan hampaitani, onneksi se tapa on vähän jäänyt.

eikä itse herää siihen (nukkuu siis selällään). Kuulemma tehnyt tuota lapsesta asti, tosin nyt enää tekee tosi harvakseltaan.Mä muuten itse herään siihen kun mulla on kädet taivast kohti ja hivelen/kutitan niitä...Että kyllä varmaan aika moni jotain tekee unissaan......... =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli käskyttää unissaan sellaisella äänenvoimakkuudella että mulla menee sen puoleinen korva lukkoon.Mies myös rauhoittaa itsensä uneen hieromalla varpaitaan lomittain vastakkain ja se ääni saa mut raivon partaalle!

Muuta omituista hän ei muistaakseni tee.Mä taas nukun selälläni polvet koukussa. Ne pysyvät siinä asennossa nukkuessanikin ja jos toinen putoaa, niin korjaan unissani asennón takaisin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat