Seuraa 

Ja lapsonen, 10kk, ei saa nukuttua kovin hyvin. Uskaltaako ikkunoita availla? Tuuletin oli viime yönä päällä, ja se auttoi hieman, pitää vaan aika kovaa ääntä..

Kohtalotovereita?

Kommentit (5)

hikoillaan kaikki kolme makuuhuoneessa.meillä on keittiössä ja olkkarissa tuuletusräppänät kunnolla auki,makuuhuoneessa raollaan.peitot otin pois,pelkät pussilakanat päällä eikä nekään aina päällä poitsu 9kk liikkuu niin paljon nukkuessaankin.ei muutakuin aurinkoisia päiviä ja hikisiä iltoja!!

kaikki ikkunat ja parvekkeen ovi yötä päivää auki, muuten läkähtyy tähän kuumuuteen. Sälekaihtimet on kiinni ja makkarissa vielä verhot edessä ettei aurinko pääse lämmittämään. Sisälle ei päivälläkään oikein jaksa olla, ollaan poitsun (kohta 5 kk) kanssa vietetty päivät melkein parvekkeella joka on varjossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten yöllä on toisissa huoneissa ikkunoita hieman auki, ja nukutaan vauvaa myöten mahd. vähissä vaatteissa ja pussilakana vaan päällä vaavillammekin (8.5kk), helleasu, t-paita tai pelkkä lyhythihainen body ja vaippa päällä. Meillä on yleensäkin makuuhuoneessa +28 astetta kesät talvet, nyt kesällä se vain tuntuu sitäkin tukalammalle. Pimennysverho estää aamuaurinkoa mutta ei tarpeeksi.. aamuyöstä 05 aikaan pitää käydä avaamassa kaikki loputkin mahdolliset ovet ja ikkunat jo auki, että saa nukuttua auringon nousua pidempään..

Kaikki tuuletusikkunat, myös makkarin, ja parvekkeen ovi ovat olleet oikeastaan yötä päivää auki jo kauan. En ymmärrä, etteikö muka ikkunoita saa pitää auki, ei sieltä ainakaan kylmää ilmaa vedä näin kesällä, valitettavasti...Vauva 4 kk.

Tällä konstilla sain tänään pidettyä sisälämpötilan +25 asteessa vaikka ulkona oli varjossa +30. Iltaisin ja öisin ollaan sit tuuletettu kun ulkonakin on viileempää. Viime yönäkin oli osan ajasta makkarin ikkuna auki, ei sieltä kuitenkaan silleen vedä että vauvaa haittaisi jos ei vauvan sänky satu olemaan just ikkunan vieressä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat