Vierailija

Vein tänään muutaman huutis tuotteen postiin ja sanoin, että nämä kaksi pakettia menevät pakettina, noh, täti sitten punnitse ne ja tulosti sen tarra jutskan ja sanoi, että nämä menevät maksina. Postimaksu oli sitten 8 euroa. Sanoin sitten tuolle akalle, että mähän sanoin, että nämä menevät PAKETTINA, kun se olisi halvempi. Akka vaan sanoi, että en voi ottaa noita tarroja enää pois, kun ehdin ne jo liimata.

Kommentit (9)

Mutta tuo ämmä siis sanoi, että hän laittoi jo tuon tarralapun kiinni paketteihin ja se on sitten 8 euroa kappale. Eli hän ei viitsinyt ottaa niitä tarroja (vai mitä ne nyt onkaan nimeltään) pois ja laittaa uutta tarraa, missä olisi paketin postimaksu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Posti syytti lähettäjää, kun soitin lähettäjälle kävi ilmi että paketti oli tuolloin postissa mutta nyt lähetetty takaisin pääpostiin-lähettäjälle. Noh lähettäjä laittoi paketin uudestaan tulemaan, nyt suoraan kotiini..


Kyllä se olis viitsinyt, kun et olisi maksanut kuin sen halvemman hinnan. Se on ihan turha tulla itkemään jälkeenpäin, jos ei osaa pitää puoliaan. Kuten tuossa joku jo sanoi, on postissa oltava tosi tarkkana. Ne on siellä tosi erikoista porukkaa.

käynyt ihan sama juttu. Vaadin että pakettina laitan ja onnistui mutta postitätin ilme kertoi kyllä paljon. Siirryin toisen postin käyttäjäksi ja palvelu on ollut erinomaista.

Nyt se aikaisempi posti sitten lakkautettiin ja en yhtään ihmettele että miksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat