Vierailija

Jos hakee lapselle kunnallista päivähoitopaikkaa ja hoidontarve on vanhemman työpaikan saamisesta johtuen äkillinen (työt alkaisivat elokuun alussa), voiko valita itse päiväkodin ja perhepäivähoidon väliltä vai pitääkö tyytyä siihen mitä tarjotaan?

Kommentit (6)

pph:ita ei ole, eikä päiväkotiinkaan pääse välttämättä ykkösvaihtoehtoon. Jos nyt hakee elokuuksi ei ole kyllä edes varma pääseekö ihan lähellekään

Mutta voit heti laittaa siirtohakemuksen vireille siihen paikkaan johon haluaisit lapsesi saada hoitoon. Kun mieleisestäsi paikasta vapautuu paikka, ensi sijalla ovat siirtohakemuksen laittaaneet ja vasta sen jälkeen uudet hakijat.Meidän kunnassa tämä tarkoittaisi sitä tällä hetkellä, että elokuussa joutuisit kuljettamaan lapsesi n. 20 km päähän, toiselle puolelle kuntaa, mutta vuoden vaihteessa saattaisit saada paikan lähempää. Toivottavasti teidän paikkakunnalla on parempi hoitopaikka tilanne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän päivähoitoalueella, myös Espoossa, ei ole kuin muutama pph. Lapseni on jonottanut sellaiseen puoli vuotta.Sekin on muuten siirtohakemus, ja ainakin meillä kaikki ysikuiset vauvat ovat kyllä rynnineet nätisti jonossa ohi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat