Vierailija

eli voikos 5kk ikäiselle laittaa lapsille tarkotettua aurinkorasvaa?

vai miksi kaikki sanoo ettei saisi vauvalle laittaa...

meillä poitsu on niiiiin kova hikoilee ettei tuu mitää jos joudutaa pitää hällä koko ajan jotai pitkähihasia.. :/

kiitos jos viitsit vaivautua vastaamaan ;)

Kommentit (14)

kemikaalit kuin vettä vaan. Jos siis tahdot myrkyttää lapsesi, niin ole hyvä ja sivele useita kertoja päivässä tavallisia kemiallisia aurinkorasvoja vauvaasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja läpäisee kaikki kemikaalit, eikä elimistö ole kehittynyt vielä puhdistamaan imeytymiä. siksi ei mielellään edes noita fysikaalisia rasvoja, vaan varjoon.Aurinkovarjo ja heittoaisa olisivat teillä kova sana!

rattaillessa vaan joskus aurinko paistaa suoraan esim. käsille tai jaloille...miksei näitä aurinkorasvoja voi käyttää?

mitä haittaa?ap ja poitsu jolla tähän asti ollu hiki rattaillessa...

Miksi ihosyövät lisääntyvät samaa tahtia kuin aurinkorasvojen käyttö?  

Suomessa rekisteröidään nyt vuosittain jo yli 1300 uutta tapausta, kun 1980-luvulla niitä oli vain noin 400 vuodessa. Nyt melanooma on jo kuudenneksi yleisin syöpä.

"Väärä käsitys aurinkovoiteiden syöpää estävästä vaikutuksesta pysyy julkisuudessa rahanahneen aurinkovoideteollisuuden ja syöpäteollisuuden pelotellessa ihmisiä vuorotellen. Miten sopivasti sattuukaan, että nämä auringon mustamaalaajat unohtavat mainita, että lähimpänä päiväntasaajaa asuvilla ihmisillä on vähiten ihosyöpää. Sen sijaan kesän lähestyessä media pommittaa meitä päivittäin myyteillä, joiden mukaan auringon säteiltä suojautuminen suojaisi meitä jotenkin siltä ainoalta asialta, jonka auringonsäteet itse asiassa ehkäisevät, eli syövältä. Auringon UV-säteilyltä suojautuminen vaikuttaa dramaattisesti D-vitamiinin tuotantoomme, mikä johtaa korkeampaan kuolleisuuteen, sairauksiin ja mielenterveysongelmiin. Mikä ironisinta, aurinkovoiteet itsessään aiheuttavat syöpää."

http://www.magneettimedia.com/on-aika-paivittaa-tietosi-aurinkovoiteiden-kaytosta/

Harva aurinkovoide täysin turvallinen - iso osa jopa lisää ihosyövän riskiä
http://www.terve.fi/ihosyopa/harva-aurinkovoide-taysin-turvallinen-iso-osa-jopa-lisaa-ihosyovan-riskia

"Jos levitämme ihollemme aurinkorasvoja, häiritsemme tehokkaasti ihollamme tapahtuvaa D-vitamiinisynteesiä sekä muita iholla muodostuvia fotoreaktiivisia yhdisteitä. Mitä korkeampi on rasvan SPF-kerroin - sitä enemmän siinä on kemikaaleja. Kemikaalit häiritsevät kehon hormonitoimintaa ja ne saattavat mm. laukaista estrogeeniriippuvaisia syöpiä rinnoissa, kohdun limakalvossa ja eturauhasessa. Jos haluamme välittää ympäristöstämme ja syödä kaloja, niin huomioitava seikka on myös se, että aurinkorasvamme ja niiden sisältämät kemikaalit ajautuvat pesuvesien mukana vesistöihin, jotka voivat sitten vaikuttaa negatiivisesti kaloihin. Täältä voit lukea lisää aurinkovoiteiden haitoista."

http://balanssi.blogspot.fi/2012/06/kuinka-valttaa-auringossa-palaminen.html

Uima-allas saattaa tehdä aurinkorasvasta syöpäpommin!
http://www.terveydentukipilarit.fi/terveysinfo/uutiset/51/

Auringonvalon ja D-vitamiinin puutos on linkitetty yli 70 syöpätyyppiin. Toki melanooman riski lisääntyy auringossa kärvistellessä, mutta samalla kuitenkin useiden muiden syöpien riski pienenee. Melanooman kuolimisen riski 75 ikävuoteen mennessä on ~0,3%, kun taas kaikkien syöpien riski on yhteensä 9,65%. Tarvitsemme auringonvalosta UVB-säteitä, joiden avulla muodostamme ihollamme D-vitamiinia.

Varmin tapa saada D-vitamiinia on ottaa aurinkoa keskipäivällä ja ilman rasvaa. Mutta vain sen verran, että ei pala. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain toukokuun alusta elokuun loppuun eli kun UV-indeksi on vähintään 3. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia. Auringosta saat D-vitamiinia, mutta vain silloin kun varjosi on lyhyempi kuin sinä itse. Siis lyhyen aikaa keskipäivällä, noin kello 10-16.
 
Iltalehti uutisoi äskettäin, että suomalaislapsilla on todettu murtumia ja jopa osteoporoosia, jotka ovat vältettävissä D-vitamiinia lisäämällä. Helsingin alueella tehdyn tutkimuksen mukaan jopa 99% helsinkiläisistä koululaisista kärsii D-vitamiinin puutteesta. Iltalehdessä haastateltu ylilääkäri Raimo Rintala suosittelee 50µg D-vitamiinilisää lapsille.
 
Eli jos ette syö D-vitamiinilisää, aloittakaa nyt!

D-vitamiinin todellinen tarve syyskuun alusta toukokuuhun on 25-125 µg päivässä. Jotkut voivat tarvita enemmänkin, mutta suurempien annosten olisi hyvä perustua D-vitamiinitasojen mittaukseen. Omat D-vitamiinitasonsa voi kuitenkin käydä mittauttamassa, jotta tietää, missä mennään.
http://terveyshymy.fi/artikkelit/d-vitamiinin-puutos-on-suuri-terveysriski

Ajankohtainen D-vitamiini
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

Possible 75% cancer mortality reduction with Vitamin D
http://www.youtube.com/watch?v=9FMlQeH8RFA&feature=player_embedded

New randomized controlled trial shows, omega-3s may protect against skin cancer!
http://blog.vitamindcouncil.org/2013/03/11/new-randomized-controlled-trial-shows-omega-3s-may-protect-against-skin-cancer/

Auringonvalo voi oikeasti suojata ihosyövältä
http://www.magneettimedia.com/auringonvalo-voi-oikeasti-suojata-ihosyovalta

"Maailman paras stressilääke – pari sanaa auringosta

Aurinko on tänä kesänä paistanut kotimaassa harvinaisen paljon – toivottavasti olet myös muistanut siitä nauttia. Aurinko on hyvinvoinnillesi yksi huikeimmista asioista, ja vieläpä täysin ilmainen. Jos alitajunnassasi on vielä pelko siitä, että aurinko olisi melanooman suurin syy, omaa käsitystään voi tarkastaa esimerkiksi tästä linkistä

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/11/20/deadly-melanoma-not-due-vitamin-d-deficiency.aspx"

http://samisundvik.com/2013/06/25/maailman-paras-stressilaake-pari-sanaa-auringosta/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat