Vierailija

En tiedä mikä neuvoksi kun tää ei tästä muutu... tällaista meillä harva se päivä: kuten tänään kun tulin töistä kotiin,kaikki ensin hyvin hetken päästä miehen ystävä soitti juhannus-suunnitelmien tiimoilta ja kävin tiedustelemassa muutamia juttuja mieheltäni niin hän vaan tiuskaisee että vittu hän tässä vielä ole mitään kerinnyt miettiä ja helvetti nytkö just tällä vitunko sekunnilla asiat pitää päättää...ilmoitin vaan että hänen ystävämme soittaa ja kysyy näitä juttuja niin siihen vain että: sano vaan sille että moimoi että minä kyllä vittu sitten soittelen kun olen helvetti kerinnyt miettiä. Oli aika nöyryyttävä tilanne; miehen veli seisoo vieressä ja ystävä langan toisessa päässä kun mies tietokonetta näpytellen raivoaa.

Lääkäriinkin hänet sain suostuteltua tuossa taannoin asian tiimoilta, ja lääkityksenkin sai diagnoosiin stressin aiheuttamaan ahdistukseen ja niitä sitten napsi parisen kuukautta ja rauhoittuikin mutta söi ne loppuun eikä sen koommin lääkäriin takaisin mennytkään vaikka niin oli tarkoitus.

Olisinkin vain kysynyt löytyykö kohtalotovereita ja miten sinä tilanteet selvität. Meillä vain ainaiset ympäripyöreät asiaan liittymättömät selitykset siitä miksi näin tällä kertaa...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat