Seuraa 

2 kuukautiselle vauvalle maissivelliä? voinko antaa jo nyt kun tuntuu että meidän vauveli ei ole tyytyväinen pelkkään maitoon. jos olet antanut kuinka vauvasi reagoi?

Kommentit (7)

Entä mitä maitoa hän syö? nämä helteet sekoittavat monesti vauvoilla tuota syömisrytmiä ja esimerkiksi täysimetyksellä olevat vauvat viihtyvät rinnalla huomattavastikin useammin hellesäällä kuin muulloin. Juovat siis maitoa myös janoonsa.

Lähtökohtaisesti noin pienen ainoan ravinnon tulisi olla äm tai korvike riippuen kumpi käytössä. Ja yleensä se maito myös riittää 2kk ikäiselle vauvalle, ei edes keskosille suositella vielä tuossa vaiheessa kiinteitä joiksi myös velli luokitellaan kiitos viljapitoisuuden.

Neuvolasta mielipidettä. Jos imetät niin mikset yrittäisi imettää useammin jos vauvasi vaikuttaa tyytymättömältä. Voi olla myös tiheänimun kausi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun mielestä sun ei kannata antaa. On niin pieni vielä. Mistä päättelet että maito ei pidä tyytyväisenä? Mun mielestä tuon ikäinen itkee muutenkin aika paljon, syitä voi olla monia, esim. vaikka tämä kuumuus nyt. Noh, nyt sanot ehkä että on tyytyväinen kun annat lisää maitoa. Se voi johtua siitä, että vauva saa lohtua, kun annat maitoa, mutta vain vähäksi aikaa ja jos nälkä ei ollutkaan itkun/tyytymättömyyden syy, itkee vauva taas hetken kuluttua ja ehkä yhdistätät sen taas sen nälkään. En halua aliarvioida sinua, mutta tuli vaan mieleen.Kuitenkin luulisin olevan aika harvinaista, että pelkkä maito ei riitä. Tai voi olla, että ei kohta riitä, jos sitä vaan antaa lisää ja lisää, vaikka tyytymättömyyden syy olisikin toinen. Meillä vauva ainakin itkeskeli paljonkin tuonikäisenä iltaisin, ei auttanut muu kuin kantaminen. Minä aina tarjosin rintaa ensin, ja vähän aikaa olikin tyytyväinen, mutta ei se itku ollutkaan nälkää, vaan ihan normaalia ikään kuuluvaa levottomuutta varsinkin iltaisin.Jos teillä paino ja pituus ovat ok, niin luulisi maidon ihan riittävän ;)Meillä aloitettiin maissivelli 5 viikos iässä neuvolan suosituksesta. Nyt poika 2kk ja mukana myös perunaporkkavelli, se porkkanainen perunapuuro. Kaikki neuvolan suosituksesta, poika syö paljon ja usein.Ei tullut masuvaivoja, kakka hiukan kiinteempää nykyisin ku saa velliä maidon lisäksi n 3dl vrk. Aloitin varovasti, 20ml korvikkeen seassa, lisäsin 10ml päivittäin. Nyt yleensö 120ml velliä ja 80ml maitoa sekaisian , eli pelkkää velliä en anna.Varmaan itse tiedät mikä lpasellesi parhaaksi. Näin meillä ainakin aina neuvolassa sanotaan...Br1t

Meillä vauva 5,5 kuukautta söi syntymästään asti tunnin välein joka päivä ja kolmen kuukauden ajan. Ilta puoli kuudesta asti vauva viihtyi rinnalla syömässä puolen tunnin välein. Rankkaa aikaa se oli, kun ei kerennyt paljon muuta tehdä, kun istua illat sohvalla ja imettää. Eli yhdyen edellisiin kommentteihin, että älä missään nimessä vielä aloita vellien antamista noin pienelle. Meille neuvolassa suositeltiin vellien antamista vasta puolen vuoden iässä. Pelkkä rintamaito tai korvikemaito riittää vauvalle sinne lähes puolen vuoden ikään ennenkuin voi alkaa suunnitella soseita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat