Vierailija

Kun täälläkin aina niin hienosti toitotetaan, että aina on mahdollisuus valita jne. Meillä ainakin raha se ratkaisee melkein kaikki valinnat. Ruoka, vaatteet, asunto, asuinpaikan sijainti, harrastukset yms., kaikissa raha on se mikä ratkaisee, eikä se, millaista olisin halunnut, mikä on laadukas tai eettisesti oikein, aina on otettava sitä, mitä halvimmalla saa.

Kommentit (4)

- Ostimme asunnon 1980-luvulla rakennetusta rivarista, vaikka olimme tehneet jo varauksen uuteen ok-taloon---säästimme 100 tuhatta euroa- vaatteissa ostan laatua- tosin pyrin ostamaan alesta- ruuan ostamme lidlistä- asuntolainan takia

Jos ostan talvitakkia ja se mieluisampi maksaa muutaman kympin enemmän kun ihan ok vaihtoehto, niin valitsen sen mieluisamman, koska muuten kaduttaa jopa vuosikausia joka kerta kun takin päälleen laittaa.Kananmunat ostan aina luomuna ja lihan syöntiä koitan välttää.Tavallaan raha vaikuttaa myös harrastusten valintaan siinä mielessä, että en sitoudu kuntosali jäsenyyteen koska en ole 110% varma että jaksan siellä käydä---> raha saattaisi mennä hukkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat