Vierailija

Kävin illansuussa syömässä Hesessä ja siihen pallomeren tietämille oli ryhmittynyt äitilauma lapsineen. Lukuisat vaunut oli parkkeerattu muutenkin ahtaiden pöytien väleihin ja seurue piti melkoista meteliä. Tullessani ryhmä oli jo lopettelemassa ruokailuaan ja lapset olivat leikkimässä pallomeressä. Siellä pienimmät itkivät kun isot kiusasivat ja äidit senkun juttelivat omiaan. Eivät komentaneet olemaan hiljempaa /puuttuneet mitenkään lasten mellastukseen.Vaikkei omat lapsetkaan sieltä hiljaisimmasta päästä ole, olen kyllä pyrkinyt opastamaan miten yleisillä paikoilla käyttäydytään.. Teki mieli käydä sanomassa että josko jotain rajaa metelöinnille, mutta enpä sitten kehdannut kuitenkaan..

Kommentit (5)

Ovat yleensä aika epäsiistejä (pöydillä edellisen asiakkaan salaatinjämiä ja majoneesitahroja) ja kolhon epäviihtyisiä. Me ainakin syömme siellä vaan jos pitää tankata ruokaa kiireellä, jolloin toisten metelöinti ei pahemmin haittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on tarkotuksella siinä ja sen tarkoitus on että lapstkin viihtyvät ja ovat tervetulleita. Saavat leikkiä ja jopa korottaa ääntään! Oisit ottanut syömiset mukaan kotiin tai menny vähän kauemmaksi siitä pallomerestä.

Kun joka paikassa saa tuntea olevansa tiella ja liian aanekas niin luulis etta jossain Hesessa missa on oikein pallomeri sais lapsiporukka olla rauhassa mut ei nakojaan. Onneks et pilannut niiden paivaa menemalla jakattamaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat