Vierailija

Meidän 4-vuotias tyttömme on alkanut jännittää päiväkotiin menoa näin loman jäleen, koska pelkää mennä WC:hen!! Hän kokee että kaikkien pitää laittaa päiväkodissa wc:n ovi kiinni ja jostain syystä pelkää tällä hetkellä kauheasti, ettei saa ovea auki. Yhtään en ymmärrä mistä tällainen pelko on tullut, ei ole jäänyt lukittuun vessaan tms.



Tyttö myös kertoo, että isommat lapset tulevat naureskelemaan hänelle, kun hän istuu pöntöllä. Ja äidin sydäntä tietysti särkee..



Mitenkäs teillä muilla? Onko muiden lapset kokeeneet samanlaista? Ja ei kai päiväkodeissa voi olla tällaista sääntöä että ovi pitäisi laittaa kiinni/lukita?



Meille tämä päiväkoteilu on aina tällaista väliaikaista, joten en ole itse oikein perillä kaikista päiväkotien käytännöistä, joten valistakaapa epätietoista.

Kommentit (3)

Ensinnäkin lapsilla on aina kiire, muut odottavat joko leikeissä tai sitten oven takana ja se on epämiellyttävää. Varsinkin iso hätä on usein ongelmallinen, kun muut haistaa ja ehkä kuuleekin asian oven läpi. Eskarilaiset on ihan älyttömän kiinnostuneita poikien ja tyttöjen eroista ja kakkapissa-asiatkin on usein hyvn pinnalla heidän puheissaan. Ja sekin monia pelottaa, että jää lukitun oven taakse ja muut sitten joukolla tulevat naureskelemaan jne. Ongelma on iso, wc-koppeja on yleensä vain kaksi tai kolme ja esim. siirtymätilanteissa ulkoa sisälle kaikki menevät käsipesulle ja pissallekin jos on hätä ja silloin se ongelma juuri korostuu, kun on iso porukka häsläämässä ja ope kenties hoputtaa jo ruokapöytään. Mitään muuta ratkaisua ei ole kuin puhua opeille ja hoitajille ja sopia joku taktiikka heidän kanssaan sekä lapsen kanssa myös. Tavallinen ongelma tämä on kyllä tosiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat