Vierailija

Onko kellään kokemusta miten onnistuu yhteiselo jos mies on patologinen valehtelija? Pystytteko luottamaan ja uskomaan mitä mies sanoo? Olen tavannut miehen, emme ole vielä kauan tunteneet joten en tunne vielä häntä tarpeeksi hyvin mutta epäilen hänen olevan patologinen valehtelija. Mitkä ovat tunnusmerkit, miten käyttäytyy jne. Kertokaa kokemuksianne.

Kommentit (2)

Tämä kertoo jo varmasti enemmän eli patologiset valehtelijat/psykopaatit ovat tunteettomia ja kykenemättömiä empatiaan. Voivat tehdä toisille ihmisille mitä vaan, koska eivät tunne esim. syyllisyyttä tai häpeää. En ikinä valitsisi lähelleni sellaista ihmistä!

Ei ole sama asia olla patologinen valehtelija ja psykopaatti. Suurin osa psykopaateista toki on patologisia valehtelijoista, mutta hyvin pieni osa valehtelijoista on psykopaatteja. Psykopatia ei ole kovin yleistä, vaikka nykyään jokaista kusipäätä sanotaan psykopaatiksi tai narsistiksi tai luonnehäiriöiseksi.Moni ihminen vain on itsekäs, huonotapainen ja inhottava ilman, että takana on vääristynyttä persoonan kehitystä.Tunnen yhden valehtelijan, hän kärsii itsekin valehtelustaan ja käy terapiassa sen vuoksi. Hänellä ei ole mitään empatiaongelmia, vain tuo pakonomainen tarve valehdella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat