Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Auttakaa tietämätöntä pienten lasten äitiä! Mitä voisi lapsiperhe viettää raitista juhannusta pk-seudulla, missä voisi käydä? Mökille emme pääse, joten pakko olla stadissa.Anteeksi, jos tätä on jo monta krt kysytty, en löytänyt aloituksia aiheesta.Kommentit (7)

täynnä pussikaljat kädessä kulkevaa nuorisoa. En voi suositella lapsiperheille. Seurasaari taitaa olla ainoita paikkoja johon lasten kanssa voi aattoiltaa mennä viettämään. Kumpulassa ollaan joskus oltu juhannuspäivänä uimassa ja jos oikein muista rauhallista on ollut. Samoin linnanamäellä ei taida olla jussina tungosta.

Pihlajasaaressa järjestetään jonkinlaiset juhannusjuhlat, kokkoa yms. On tosi idyllinen paikka, jonne pääsee laivalla Merisataman rannasta, Caruselin laiturista. Maksaa aikuisilta viisi euroa edes taas ja lapsilta kolme.Käymme perheeni kanssa siellä useasti ihan arkipäivinä, siellä voi köllötellä kallioilla, ottaa aurinkoa tai sitten olla hiekkarannalla, pelata rantalentistä, uida ja vaikka mitä. En sitten tiedä, minkä tyyliset noi juhannusjuhlat ovat. Näin mainoksen, jossa ainakin kerrottiin, että telttailu on juhannuksena saarella sallittu. Normaalisti ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ajattelin, että ehkä grillaillaan taloyhtiömme pihassa ja enpä tiedä onko Korkeasaari auki tai jos on lämmintä niin ehkäpä Stadion tai Kumpulan maauimala kutsuu. Seurasaaressa on ne perinteiset juhlat, ei ole tullut testattua, kun ollaan ensimmäistä kertaa Helsingissä. Mietimme myös tuota Vallilan siirtolapuutarhaa, josko siellä olisi juhannusjuhlat, siellä on aivan ihana kesäkahvila auki joka päivä 10-18 säävarauksella, vieressä hiekkalaatikko ja keinut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat