Vierailija

2 vkoa ollaan Kreetalla.Tarkoitus on syödä jätskiä ja limppaa ihan huoletta, oluttta myös jonkin verran ja syödään noin joka toinen päivä ulkona.

Kommentit (19)

me ollaan viikko Kreetalla elokuussa ja matkaan lähtee 2 aik ja yksi taapero. Sellaiset 700-900 euroa on tarkoitus haalia kasaan ja nauttia niistä siellä. Kyllä noihin lomiin palaa pirusti rahaa, mutta kerrankos sitä :)

Viime kesänä olin Italiassa rivieralla ja rahaa meni reilusti tuon yli...kenkiä ja laukkuja tuli shoppailtua :-) Tänä kesänä olen menossa ensin Kyprokselle ja siellä tuo 2000euroa riittä luultavasti hyvin ja myöhemmin menen vielä pariksi viikoksi Mallorcalle Alcudiaan (on muuten aivan loistava paikka) ja sinne varaan reilun budjetin...täytyy päästä Porto Pi:hin ostoksille jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sillain rennosti eläen tuon verran saatiin menemään välimeren kohteessa ihan sujuvasti, 4 hlöä (lapset 5 ja 7). Sisälsi tosiaan myös leluja lapsille, muutaman vaatteen jokaiselle, muutamia taksiajeluja ja nähtävyyksiä. Jätksin lapset sai aina kun halusi. Alkoholia ei paljon, muutamana iltana lasi tai kaksi hotellin baarissa.

Pääruoka maksoi noin 30 e / pv, lisäksi lapset söi jonkun lounasruuan (hampurilais/ranskalais tyyliin). Kahvilla ja jätskillä käytiin, aamupala laitettiin itse. Ruokaan yhteensä meni varmaan jotain 50-70 e / pv.

tuollainen all inclusive-hotelliloma olisi hyvä vaihtoehto. Ollaan oltu useammassakin lomakohteessa sellaisessa, ja se on tosi kätevää. Loma sisältää aamupalat, lounaat ja päivälliset. Lisäksi saa ilmaiseksi juoda limua ja paikallista olutta/viinoja niin paljon kuin napa vetää. Hotellin baarissa ja ravintoloissa on myös tarjolla koko päivän pientä naposteltavaa, leivoksia ja kakkuja. Ja vaikka on oltu lämpimpissä maissa, kuumat ruoat on tarjoiltu höyryävän kuumina, ja kermaa/maitotuotteita sisältävät kylminä, eikä kertaakaan ole sairastuttu...

SUOSITTELEN!

2 kertaa syötiin ulkona muuten tehtiin ruuat hotellilla, 1 matkanjärjestäjän retki ja 1 kalliimpi retki omatoimisesti. Tuliaisia ostettiin hyvin hillitysti ja sitli rahaa vain kului tuo summa. Summa sisältää myös syömiset lentokentällä (lento 2,5h myöhässä lähtiessä) ym.

rahaa meni 600¿ viikossa. kerran päivässä syötiin ulkona ja hotellilla kokattiin loput. lapselle ostin omat ruat ja juomat suomesta mukaan. jotain pieniä tuliaisia ja yksi retki.

Syötiin joka päivä ulkona, yleensä iltaisin, mutta myös päivällä jotain pientä suolaista ja sitten tietty vesi, muut juomat, jädet. Hotellissa oli buffet aamiainen. Ruokaan meni 400-500¿, mutta siis syötiin aina jotain hyvää, ei mitään halvinta listalta. Otettiin myös usein jälkiruokaa.

Bulgariassa oli kyseessä pelkkä turistikohde, ei siis paikallisasutusta ollenkaan, mutta uima-allasalue oli todella mahtava, ja ruoat upeita.Turkissa lomapaketin hinta oli todella kohtuullinen verrattuna siihen, miten paljon sillä sai! Ja kävimme kyllä muuallakin syömässä välillä, jos emme sattuneet ruoka-aikoina olemaan hotellin lähistöllä. Bulgariassa ei ollut tarvetta poistua pahemmin hotellialueelta. Se olikin varsinainen lepoloma...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat