Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Minkä kokoisen baby baggien ostaisitte marraskuussa 1 v. täyttävälle? Pituus lienee tuolloin n. 82 cm. Onko koko 80 liian iso alkutalvesta - ja mahtuuko koko 74 enää keväällä jolloin pituus on luultavasti 86 cm. Lapsi on pullukka nyt ja luultavasti vielä tuolloinkin.

Kommentit (4)

Meillä poika täytti 1v maaliskuun alussa, kun talvihaalarikausi alkoi olla lopuillaan ja silloin 74cm baggie alkoi olla jo ihan liian pieni. 1v neuvolassa pituutta oli silti "vaan" 80,5cm, mutta painoa 12,3kg, eli pulska lapsi todellakin tarvitsee isomman koon :)Lahkeet baggiessa kävivät lyhyiksi jo ennen synttäreitä ja ikävän kittana oli puku mielestäni ollut jo pidemmän aikaa. Koko 74 vastannee siis hyvin reimatecin 80 kokoa. Ticketissä vaan leveyttä riittää lahkeet ja hihat ovat lyhyet.

Meillä oli viime talvena sekä koot 74 että 80 baby baggiestä, kun tyttö oli n. 1,5v ja 81cm+ (10,5kg). 74cm oli käytössä ihan alkutalven jäi pieneksi oikeastaan kun 80cm pituutta tuli täyteen. 80cm oli juuri sopiva, ja harmittelinkin etten aluperin ostanut sitä kokoa, kun tuo 74cm oli ihan turha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsella oli 74cm baggie, se meni juuri ja juuri koko talven, lahkeet alkoivat olla vähän kinttanat loppukeväästä. Me asutaan pääkaupunkiseudulla ja käytettiin haalaria varmaan vielä huhtikuussa kun joillain toisilla oli välikausihaalari-villapuku-yhdistelmä.Koko 80 kuullostaa kyllä liian isolta, lapsi ei jaksa liikkua siinä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat