Seuraa 

Eli vähän hassu kysymys, mutta ongelma on siinä, että meidän kolmivuotias poika on nyt hienosti oppinut käymään potalla ja hänellä piisaisi intoa käydä oikealla wc-pöntöllä, mutta jos hän menee istuallaan pissalle pöntölle, tulee kaikki pissat yli kaaressa, tietty sitten kotona voi käydä seisaaltaan pissalla apujakkaran avulla, kun oppii, mutta muualla missä ei ole mitään jakkaraa avuksi, poika ei yletä seisomapissalle.Miten olette menetelleet? Pitäisikö rahdata tuota pottaa sitten aina mukana, vai miten kummassa? Ei sitä nyt ihan joka paikkaan kuitenkaan pysty mukaan ottaan. Meillä kun ei potastakaan käy, kun tuo baby björnin selkänojallinen versio, kun muista tulee niin helposti pissat yli ja tahtoo tuostakin välillä tulla. Eli apua kaivataan!!!

Kommentit (3)

toinen pojista (3,5v) pissii hienosti istualtaan, mutta toisesta iso pönttö tuntuu turvattomalta ja pienentimestä lentää pissat yli. Kylä- ym. reissuilla onkin ratkaisu ollut laittaa poika takaperin pöntölle. Siinä istuu tukevasti ja pissalla on tilaa suihkuta. Vaatii sen verran vaivannäköä, että ainakin toisesta jalasta on riisuttava housut pois.

ja käy istualtaan pytyllä ja potalla.Potalla painaa itse pippeliä ettei tule yli.

me myös välillä istutetaan takaperin, usein kun olla reissussa jossain

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poikamme on nty 3,5v ja on käynyt pöntöllä jo aika pitkään. Meillä isutuminen on sujunut ihan itsekseen hienosti ja nyt poika jo ylettyy seisoviltaankin pissaamaan.Mietin, että istuma-asennossa voisi kehottaa poikaa nojaamaan eteen päin, niin silloinhan pippeli painuu automaattisesti alas. Meillä poika myös välillä itse painaa pippeliään alas päin ja ohjaa pissit pönttöön.Joo, ja kyllä " miehet ovat miehiä" . On meillä noita tippoja välillä siellä sun täällä. Tsemppiä teille pönttöharjoituksiin!Lyle

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat