Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!

Mitkä olisivat hyvät matkarattaat, joissa on myös seisomapaikka sisarukselle? Ainakin tiedän, että PegPerego-merkkisissä rattaissa on seisomateline. Onko muissa? Suositelkaa hyviä rattaita! Mielellään semmoinen malli, että voi yhdellä kädellä ohjata, eli ei ns. sateenvarjoratasmalli.

Kommentit (2)

Eli tänäänkin työsin lapsia 2km päiväkotiin ja takaisin vanhoissa Emmaljunga softy-rattaissa niin, että kyydissä istui 2,5v tyttö ja tavarakorissa seisoi 5,5v poika. Pari reppua oli myös kyydissä, eli painoa ainakin 35kg, mutta kevyesti kulki. Toki tuo on varmasti kaikkien käyttöohjeiden vastaista, mutta hyvin on rattaat kestäneet melkoista väärinkäyttöäkin jo 4 vuotta.

En tiedä onko tästä mitään apua, mutta...Ostettiin just PegPerego Pliko P3 rattaat. Nehän on sateenvarjomalliset, mutta minusta niitä voi aivan helposti kuljettaa silti yhdellä kädellä. Seisomatelineestä mulla ei ole käyttökokemuksia, kun esikoiselle vasta rattaat ostettiin, mutta jos rattaissa on lapsi makuuasennossa, niin silloin seisomatelinettä ei juuri voi käyttää, koska se teline jää rattaiden makuutilan " alle" .Muutoin rattaat ovat LOISTAVAT!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat