Vierailija

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eka raskaus pahoinvoinnin vuoksi, sitten alkoikin liitoskivut sitten synnytys ja nyt ei jaksa.

Kyllä tässä on vällyjen välissä toki viihdytty mutta ei nyt niin kiivaaseen tahtiin mitä ennen raskautta.

Raskausaikana ei sekstailtu eikä synnytyksen jälkeenkään vähään aikaan, et kyllä siinä vuos meni. Sitten oli sellaisia puolen vuoden taukoja. Ei ollut minusta kiinni nämä seksittömät ajat..

eipä sitten ollut muutakaan toimintaa sinä aikana+tähän lisäksi 3viikkoa synnytyksen jälkeen eli 6kk yhteensä. Normaalioloissa n.2-3vkoa pisin.

10v yhdessä oltu ja meille seksi on hyvin tärkeetä :)Normaali arkielämässä, kun ei erikseen matkustella, niin 2 päivää ilman seksiä on jo aivan liikaa :(

synnytysten jälkeen 6 vkoa, erään työmatkan yhteydessä 5 vkoa. Mutta jos ei näitä lasketa, ja että vain " normaali" elämä lasketaan, niin oisko pisin aika jotain 2 vkoa.Yhdessä yli 16 vuotta.

Esikoisen kanssa oli 8 kk tauko, 6-7 kk raskausaikana ja sitten synnytyksen jälkeen (jälkivuotoa). Raskausaikana seksi loppui miehen aloitteesta. No, oli meillä muuta pientä peliä aika usein, mutta ei yhdyntää.

Kaikkien synnytysten jälkeen on ollut parin viikon tauko ja yhden kerran mies oli kaksi viikkoa reissussa. Yhdessä ollaan oltu 27 vuotta eikä ole vielä kahta viikkoa pitempää taukoa ollut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat