Seuraa 

Olemme menossa elokuussa lentäen kuusamoon. Matkahan ei kestä, kuin n.tunnin. Poikamme on silloin 10kk ja matkustaa ilmeisesti sylissä. Miten kannattaa toimia nousun ja laskun kanssa, ettei poikaa ota korviin? Kiitos tuhannesti jo etukäteen vastanneille. =))

Kommentit (5)

Lapsesta rippuu reagoiko mitenkään. Meillä ei ole kukaan lapsista koskaan valitellut korviaan tai näyttänyt vauvana kärsivät nousujen ja laskujen aikana. Esikoinen vasta nyt kun täyttää 7v sanoo että tuntuu hassulta korvissa.Kent ja paljon matkanneet lapset 6v10kk, 2v10kk ja 1v2kk

Ei kaikille lapsille paineenmuutos ota korviin. Itse olen antanut nasolin-suihketta puoli tuntia ennen matkaa, se laajentaa limakalvoja. juonti nousun ja laskun aikana. tosin oman, ja muutaman tutun, kokemuksen mukaan käy aina niin, että lasta juottaa vähän liikaa, kun pelkää paineenmuutoksia, ja muutenkin jotta ei itkisi, niin sitten käy niin, että se jossain vaiheessa oksentaa. tämä on tapahtunut useamminkin kuin kerran... vaihtovaatteet mukaan. joitain leluja (uusia) jotka pitävät mielenkiinnon yllä. pientä naposteltavaa (mitä nyt 10kk voisi imeskellä, esim keksi, maissinaksu, ym) tosin voi johtaa taas tuohon ylensyöntiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me ollaan lennetty nyt 9 kk vanhan tytön kanssa jo aika paljon kotimaan lentoja ja olen pyrkinyt imettämään aina nousun tai laskun aikana. Alussa huomasin, että rupesin imettämään liian aikaisin ennen kuin kone ei ollut vielä ilmassa. Siinä meinasi käydä niin, että sitten varsinaisen nousun aikana vauvaa ei enää kiinnostakaan imeminen. Suosittelen, että olet valmiina tuttipullon, tutin tai rinnan kanssa ja juuri kun kone nousee ilmaan, annat lapselle imettävää. Meillä on matkat menneet tosi hyvin, vaikka välillä on ollut nuhaakin. Ollaan silloin laitettu vain suolatippoja ennen lentoa.

Meidan poika on ollut alle 6-kuukautisena jo 4 kertaa lentokoneessa, enka ole viela huomannut etta se olisi pahemmin reagoinut nousuihin tai laskuihin, vaikka viimeksi kotiin tultaessa oli nuhakin. Jos korvien lukkiintuminen huolestuttaa, kannattaa antaa rintaa tai tuttipulloa, imemisliike kuulemma auttaa.Ainakin ulkomaanlennoilla siella lentokentalla menee sen verran aikaa, etta vauva vasyy sopivasti, ja on aina nukahtanut rinnalle juuri ennen nousua. Lyhyella 25 min lennolla poika nukkui laskeutumisenkin lapi, pidemmalla herasi valilla ja temmelsi aikansa, mutta nukahti taas ennen laskeutumista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat