Seuraa 

Heips,Nyt kaipailisin apua (kokemuksia, mielipiteitä jne.) ratas pulmaan:

Meillä on 11kk tyttö ja Gracon matkarattaat. Muuten kyllä tykkään niistä, mutta meillä on alkumatka hiekkatietä ja siinä ne eivät kyllä ole ihan parhaimmillaan. Olenkin katsellut Brio Race rattaita... Kokemuksia niistä kaipailisin, käyvätkö hyvin päikkärien nukkumiseen? Neiti kyllä nukkuu vaikkei ihan täysin makuulle pääsiskään, mutta onko epäterveellistä nukkua joka päivä " kohoasennossa" ?

Kuinka hyvin Racet huilaa hiekalla ja lumessa?Olemme lähdössä loppukesästä Thaimaahan ja olenkin miettinyt, että kummat olisi paremmat reissussa. Gracot on kyllä hyvät täysin liikkuvan kuomun ja tarjottimen puolesta, mutta sitten se liikkuminen jos ei oo hyvä alusta... Oisko Racet paremmat kulkemaan vaihtelevissa maastoissa? Ja kesteisivätköhän lentokoneen ruuman (tai siis käsittelyn) paremmin?Jos joku ehtis kertoa kokemuksia, tuntemuksia asian tiimoilta niin voisi helpottaa tätä minun pähkäiluä... :)t:Jonskutti

Kommentit (1)

en ota Race-kysymykseen kantaa, mutta Thaimaahan ehdottomasti matkarattaat mukaan. Isompien rattaiden mukana raahaaminen on täyttä hulluttelua.

Nimim. kaksi kertaa Thaimaassa eri paikoissa matkarattailla ollut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat