Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli näihin vaihtoehtoihin ollaan miehen kanssa päädytty :) Minusta vauva on jostain syystä alkanut näyttää Oonalta, mutta nimi on valitettavasti aika yleinen. Moona on vaihtoehdoista hyvänä kakkosena. Auttakaa nyt äitiä ja isää mäessä ja äänestäkää kumpi nimi Emilian pikkusiskolle :)Oona Ella OliviavaiMoona Ella OliviaKommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli Moona loppuun asti ehdolla kun esikoiselle nimeä mietittiin, mutta tuolloin Kiira-nimi voitti. Moona kuitenkin aivaaaaan ihana edelleen! Minä annan ääneni siis Moonalle! Oona ihan kaunis, mutta jotenkin sellainen hittinimi tosiaan, kuten Iina, Aada jne.


Ilman muuta Mona! Sopii loistavasti naisellisuutensa ja kansainvälisyytensäkin takia Emilian siskolle. Oona on minusta vähän kulunut, kovin on yleinen nykyään, ja jotenkin " ponneton" (tykkäsin tästä nimestä 15 vuotta sitten kyllä, mutta en enää). Ja Moona... no koska minusta on itsestään selvää, että Mona lausutaan suomeksi ' moona' , ja koska se näyttää nätimmältä yhdellä o:lla niin laittaisin sitten niin.Mona Ella Olivia - se on siinä! :o)

Ekassa hauskaa kirjainleikki: O-E-O, toinen sointuu aivan yhtä kauniisti. Itse pidän Moonasta nimenä enemmän, mutta tällä kertaa kallistun Oonaan juuri OEO:n vuoksi ja siksi, että Emiliakin on vokaalialkuinen.Parempia perusteluja en keksi. Kelpaako? ;)

Pidän enemmän Oonasta, joten äänestän sitä. Moonasta tulee mieleen Mona, jonka ääntäminen u:lla ruotsalaisittain ei ole mielestäni kiva.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat