Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (9)

Tukos todellakin poistuu usein itsestään, mutta tulehdus vaatii melkein aina antibioottikuurin.Tukoksessa oireet ovat usein samat, tosin kuume jää joskus tulematta. Kannattaa aina kokeilla vuorokauden ajan ensihoitona tulehduskipulääkettä. JOS se ei merkittävästi laske kuumetta, kannattaa hakea se antibioottikuuri!Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei vielä ratkaisevasti auttanut. Homeopaattisella lääkkeellä sai rintansa nopeasti kuntoon ja kuume aleni heti lääkkeen oton jälkeisen tunnin aikana yhden asteen. Imetystä ei siis missään vaiheessa tarvinnut keskeyttää, kun sitä " antipioottia" ei käytetty.

" muhkuroita" , rinnat maidosta pinkeät. Usein oireet lähtevät kun rinnat tyhjennetään joko pumppaamalla, vauva imemään, lämpimässä suihkussa kevyesti hieroen. Rintatulehduksiin määrätään turhaan usein antibiootteja koska tulehdus poistuu useinmiten ed. mainituilla keinoilla. Joskus voi myös rikkoontuneen rinnanpään kautta päästä bakteeri joka vaatii tietenkin antibiootit. Tämä onneksi harvinaisempaa.

Itsestään paraneva rintakipu ei ole tulehdusta.Vaan rintatukos, joka sekin voi aiheuttaa kuumetta.Vähän sama määritelmällinen ero kuin flunssassa ja influenssassa.3, LL

Itselläni imettäessä oli rintaan pakkaantunut niin paljon maitoa että oli todella kipeä ja lypsämällä eikä imettämällä tullut maitoa.

Soitin neuvolaan ja käski äkkiä tyhjentää rinnan konstilla millä hyvänsä ettei pääse tulehdukseen asti.Mies piti hiustenkuivaajaa ja minä pumppasin rintapumpulla ja kipeetä teki aluksi mutta kummasti helpotti kun rinnan sai tyhjäksi. Ja maitoa tulikin ihan mahdoton määrä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat