Seuraa 


Kysyisin siis tälläistä, oltaisiin ostamassa asunto, joka sijaitsee aivan Tuusulan ja Keravan rajalla, Tuusulan puolella.Siinä on heti vieressä Keravan puolella Killan ala-aste, ja Tuusulan lähimpään ala-asteeseen, Kirkonkylän kouluun on matkaa n. 1.5km.Onko se kuitenkin niin, että vaikka Keravan koulu on kuitenkin lähempänä, lasten pitäisi mennä Tuusulan lähimpään kouluun?Jos joku äiti/isä, joka tietää asiasta enemmän, ja lapset käyvät Tuusulan lähintä koulua, kertoisitteko miten Koulumatkat sujuu?Koulukyyti raja näytti kunnan sivuilla olevan 5km.Meidän lapset menevät toinen 2- ja toinen 6-luokalle.

Kommentit (2)

Koululainen käy Kirkonkylän ala-astetta.Ja matkaa koululle on vajaa 1.5 km. Ei muita vaihtoehtoja kysyttykään, sillä kaikki kaverit meni kuitenkin tuonne kouluun.

Talvella viedään aamuisin autolla, jos vaan mahdollista. Välillä koululaisia viedään kimppakyydissä aamuisin. keväät ja syksyt kulkee pyörällä.

Olen kuullut, että Keravankin puolelle pääsisi kouluun, jos siellä on tilaa, mutta en ole kyllä tosta varma.

Kouluun ollaan tosi tyytyväisiä ja koulumatkakin on turvallinen, kun

molemmilla puolilla kulkee pyörätiet.

Koululainen nyt menossa kolmannelle.

että vaikka busseja kulkee huonosti, niin aamuisin sillä pääsee hyvin koululle.Aika moni vähän kauempaa kulkee talvella bussilla koulumatkat.Iltapäivät voi olla vähän hankalammat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat