Vierailija

Joku juuri kirjoitti näin toisessa ketjussa. Onko väite muka tosi?Me menimme vähän päälle parikymppisinä naimisiin. Painoin silloin 60 kg. Nyt painan 64 kg. Mutta on ikääkin tullut 17 vuotta lisää (ja kaksi lasta, jos se mitenkään vaikuttaa). Sama juttu miehellä.Olemmeko harvinaisia?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

48 kg). Ikää 30v, lapsia yksi ja suhdetta takana 6 vuotta. Miehellä on tapana vähän lihoa talviaikaan mahan seudulta, mutta kesäaikaan aina laihtuu sen pois (golffaa, harrastaa tennistä ja surffaa). Eli samoissa lukemissa, jopa vähän alle, mennään kuin tavatessamme ja hoikkia ollaan molemmat.


Toki minä olen hieman lihonnut 3 raskauden aikana, mutta kaikki olen aika nopsaan saanut pois.Pari vuotta sitten surusta molemmat lihottiin 10kg ja se oli aika shokki. Ollaan molemmat kyllä tosi hoikkia, joten mitään kamalaa ylipainoa se ei ollut. Laihdutettiin yhdessä molemmat aika nopsaan kuitenkin.Ollaan päätetty, ettei me enään lihota. Tai jos jompikumpi lihoo, niin toinen kannustaa ja patistaa toista laihduttamaan. Hoikkana on hyvä olla :)

oltiin kyllä ihan kersoja vielä seurustelun alussa,

eli 16vuotiaan paino ei kai ole vielä se aikuisen paino,mutta...molemmat lihottu 15vuodessa...

minä vajaa 10kg

mies n.20kg

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat