Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ikää on 7 kk ja syö vähän soseita, n. purkillisen päivässä. Sen lisäksi pelkkää tissiä. Ei juo pullosta, nokasta eikä mukista ollenkaan, sitkeästä yrityksestä huolimatta. Pissavaippoja (ei mitään täysiä) tulee 3-5 kpl päivässä ja vauva hikoilee sekä kuolaa todella runsaasti, vaatteet märkinä koko ajan. Mistä tiedän että saa riittävästi nestettä ja mikä avuksi jos saa liian vähän, sairaalaanko?

Kommentit (5)

Vauva hikoilee kovasti ja pissaa normaalia vähemmän.

Rintaa ei huoli tavallista enempää, eikä nokkamukista ja pullosta mene juuri mitään.

Kuivunut vauva ei kuolaa, joten ole huoleti. Pidä vauvaasi ilman vaippaa pari tuntia ilmakylvyssä ja katso, tuleeko pissaa. Jos tulee, ei hätää. Jos vauvasi painaa esim. 8 kiloa, hänen tulisi saada nesteitä päivässä 800 milliä, johon lasketaan kiinteät mukaan.

On ihan selvää, että näillä helteillä pissan määrä vähenee, koska vauvat hikoavat. Jos vauva on terve, ei hätää pitäisi olla. Jos on kuumetta tai ripulia/oksentelua, tilanne on toinen.

Oletko kokeillut antaa vauvallesi vettä? Se menee paljon paremmin alas näillä keleillä kuin maito ja takaa nesteen saannin.

Samanlaisia oireita on meilläkin.

T: samanikäisen pojan äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pullosta ei huoli, mukista/nokkamukista hörppyyttämällä saa jokusen millin päivässä menemään. Kovin on ollut huono maitoakin juomaan sen jälkeen kun kiinteiden makuun pääsi, mutta yleensä saadaan se 5-6 dl/vrk menemään...T:Samanikäisen tytön äiti

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat