Vierailija


Meillä mies haaveilee yhdestä tytön nimestä ja helpommaks tulee lisätä se jo " valmiille" tytölle ku saada yks vauva vielä lisää.Vai onko?Onko kukaan lisäilly nimiä lapsilleen jälkeenpäin? Tyttö on nyt 5v.

Kommentit (15)

Vierailija:

Lainaus:


tiedän, että yhden kerran saa nimeä muuttaa pelkällä ilmoituksella, eli on helppoa.Onko järkevää muuttaa jo tuon ikäisen nimeä sillä perusteella, että " isi nyt vaan haluaa tuon nimisen tytön" ?


Kutsumanimee ei muuteta, vaan tytölle tulis vain yksi lisänimi. Kastettu kahdella nimellä, joten tää isin lemppari tulis sitte kolmanneks nimeks. Tää " lisänimi" on myös tytölle mieluinen ja toivoo tätä nimeä itselleen.ap

Tytölle oli ilmoitettu jo kaksi nimeä ja annettu paperi papille, kun vielä 2 päivää ennen kastetilaisuutta päätimme lisätä yhden nimen hänelle lisää. Häntä ei siis virallisesti kutsuta tuolla nimellä, mutta nimi on käytössä lempinimenä erityisesti tytön isällä. Siksi nimi oli meille tärkeä ja halusimme sen tyttärellemme viralliseksikin nimeksi. Ymmärrän siis teitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


No juu. Tai mies on joskus muinoin kysyny tytöltä (vitsinä siis) että oisko sun nimeks pitänykkin laittaa " Hilla" nykysen nimen tilalle?

Siitä tyttö on sen nimen keksinyt itselleen.Nyt ollaan juteltu tästä uudesta " lisänimestä" muutaman kerran ja tottakai sitä ollaan myös tytöltä itseltäänkin kysytty.ap

Vierailija:

Lainaus:


Printatkaa, täyttäkää ja pankaa postiin, niin homma on siinä. Lomakkeen voi myös tilata maistraatista, ellei itse pysty tulostamaan.
Pitänee käydä maistraatissa paikanpäällä.tiedän, että yhden kerran saa nimeä muuttaa pelkällä ilmoituksella, eli on helppoa.Onko järkevää muuttaa jo tuon ikäisen nimeä sillä perusteella, että " isi nyt vaan haluaa tuon nimisen tytön" ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat