Seuraa 

Ajattelin kysäistä täältä mielipidettä tyttömme pieneen vaivaan. Äideillä kun tuntuu aina olevan tietoa paremmin kuin terveyskeskuksessa niin on kivempi kuulla kokeneempiakin mielipiteitä:)Eli tytöllä on nyt iho mennyt tosi pahaksi: illalla oli punainen ja pientä näppylää täynnä selkä ja vatsa. Käsissä ja jaloissakin on vähän. Viimeviikosta asti on raapinut ihoaan ja ajattelin, että aurinko kutittaa mutta nyt meni koko iho rypylälle. Olen rasvannut ihoa iltaisin kylvyn jälkeen muutamana iltana ja eilen laitoin kortisonia. Talvella on taipumusta pieneen atooppiseen kuivuuteen.Onko hajua?-ANSKU-Kommentit (2)

Meidän kuopuksella 1v4kk meni iho tosi pahaksi paikoitellen vajaa 2kk sitten. Oli sellasta ihme rykelmäihorakkulaa (tosi pieniä rykelmässä) ja ympäristö punoitti. Niitä oli poskissa, ranteissa, nilkoissa ,säären takana, muutama selässä. käytiin sitten lääkärissä, kun omat keinot loppuivat ( hydrokortisonit, bepanthenit yms. tuli kokeiltua.)

Lääkäri tosi, että poika on atoopikko ja jostain syystä iho ärtynyt. Saatiin antibioottikuuri ja sibicorttia siveltäväx " näppyihin" . Tehtiin myös verikokeet, joissa todettiin, että poika allerginen monelle ruoka-aineelle vähän; oireenmukainen hoito ei dieettiä.

Iho parani kuurilla, mutta edelleen noita ihoreaktioita tulee ja niihin sivellään sibicortia ja suun kautta annetaan antihistamiinia kutinaan.

Kehottaisin suakin kääntymään lääkärin puoleen enne kuin iho menee tosi pahaksi. Saatte ainakin tota antihistamiinia estään kutinaa ja oikeanlaisen voiteen siveltäväx iholle!Terkuin kahden (2v9kk ja 1v4kk) atoopikon äiti

hikinäpyt tai aurinkoihottuma. Molemmat voivat levitä koko kroppaankin ja iho voi olla punainen ja näppyläinen. Kannattaa rasvata perusvoiteella ja jos iho kutisee, voi siihen laittaa 1% kortisonvoidetta. Myös Bepanthen voi auttaa kutinaan. Myös ilmakylpyjä kannattaa antaa mahdollisimman paljon.Kortisonvoidetta voi laittaa aamulla ja illalla eli kaksi kertaa vrk, kunnes oireet helpottavat.Toivottavasti menee pian ohi.atoopikko-äiti ja atoopikko-tyttö 2v2kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat