Vierailija

siis meillä 2.5 vuotias lapsi ja mietin että voisko sitä jo alkaa kellukkeiden kanssa opettamaan uimaan vedessä? vai miten?

Kommentit (5)

Kannattaa varmaan edetä lapsen ehdoilla, eli jos ei heti opi niin ei haittaa. Kellukkeet käsiin ja veteen leikkimään. Ei varmaan vielä pariin vuoteen kuitenkaan osaa ilman uida.

opettavat väärän uima-asennon, jota on sitten vaikea korjata. Ja muutenkin aivan surkee keksintö. Kaupoissa myydään (esim. urheiluliikkeissä) ilmakellukkeilla varustettua uimapukua, esim. Arena, joka toimii paremmin. Kun taidot karttuu, ilmaa kellukeissa voi vähentää pikkuhiljaa. Se 2-vuotiaan koko menee vielä kevyesti yli 3-vuotiaalle. Tuon avulla oppii automaattisesti uimaan jalat suorana takana, kun selän ilmapussi nostaa takamuksen pinnalle, eikä ole liikkumisen tiellä, vaan lapsi tajuaa heti, miten kivaa vedessä liikkuminen itsenäisesti on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saa nähdä miten käy. Intoa ei pojalta ainakaan puutu. Kellukkeita ei käytetä, vaan mies pitää poikaa pinnalla. Viimeeksi oppi jo kellumaan, joten voi vaikka oppiakin uimaan jo tänä kesänä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat