Vierailija

Kommentit (17)

halvalla ja suunniteltu aivan muunlaiseen ilmastoon kuin suomeen.

Kylmä talvella ja huono lähtemään käyntiin.

Turvarakenteet onnettomat. Törmäystesteissä sai yhden tähden.

Ja eipä ollut talvellakaan käynistymisonegelmia, eikä ollu autossakaan kylmä istua pakkasilla. Opelin ja pikku audin jälkeen sanon että hyvä auto on!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koeajoin Kia Sorentoa, ja sen jälkeen en huolisi mistään hinnasta. Tilava auto kyllä oli, mutta todella huono ajaa.Ja nousu autoon oli todella korkea, joten kapealla hameella ei onnistuisi muutoin kuin nostamalla helmat korviin:-) Myyjä kyllä sanoi, että jonkilaisen astinlaudan voi lisävarusteena ostaa...

On maailman seitsemänneksi suurin autovalmistaja valittu maailman neljänneksi parhaaksi automerkiksi! Samoin myynti kasvanut räjähdysmäisesti.

vaihtoi tuohon, eikä ole päivääkään katunut!Ja 10. se testi oli kaikkein pienimmästä Kiasta, joita ei juuri Suomessa mm. hintansa takia mene kaupaksi. Ja pienissä autoissa ei luonnollisestikaan voi olla esim. V70 turvallisuutta, kun peltiä puuttuu monta metriä ;)

Eli jos jollain nyt on tyylillistä puola autolla, vähiten arvostetut autot ovat:

- Chevrolet (ke korealaismallit)

- Opel

- Fiat

- Kia ym. pienet aasian merkit

- Ranskalaisautot

- Lada

- SuzukiSiinä nämä automaailman " pohjimmaiset"Cerato on tosi hyvä, olen ollut tyytyväinen. Jos rahat ois riittänyt, olisin ostanut Sportagen, mutta Ceratokin voittaa saman hintaluokan toyotat kevyesti...

olivat floppi ja tehdas otti siitä opikseen ja uusi autot kokonaan. Tätä nykyä ne ovat tosi hyviä. Ei voi näitä uusia Kian autoja verrata vanhoihin. Meillä on nyt Kia carnival ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Vanhaa Kiaa en kuitenkaan menisi ostamaan, kun niissä on jos jotain kremppaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat