Seuraa 

mistä tuppaavat hajoamaan?

Kommentit (4)

Meillä on käytetyt vaunut, olleet yhdellä lapsella ennen meitä, vm. 2001. Viisi vuotta tuo kiinnitysosa kesti moittetta ja nyt hajosi. Lastentarvikeliikkeestä hain juuri eilen uuden (5 euroa) ja siellä sanoivat, että mitään muuta varaosaa ei heille ole koskaan tarvinnut Gessleineihin tilataa kun juuri noita kiinnitysosia.

...oli meidän Gessleinissa (vm -05) jotenkin viallinen, kun se rikkoi aina sisäkumin. Kyse ei ollut siitä, että vanteessa olisi ollut jokin terävä roska tai muu härpäke, vaan se vanteessa oleva aukko, josta kumin venttiili tulee ulos, murtui niin suureksi, että jos kumi oli hitusenkaan tyhjä, venttiili painui vanteen sisään ja hankasi kai siinä vääntyessään kumiin reiän.Maahantuojan kanssa käytiin ensin puhelimitse taistoa siitä, onko kyseisenlainen vika mahdollinen, mutta kun vein vaunut paikan päälle huoltoon, sain uuden vanteen takuuna ja korjausmieskin totesi, että jonkinlainen valmistusvirhe oli kyseessä. Katselin siinä maahantuojalla käydessäni uusia Gessleineja, joissa mielestäni oli samanlaista ' väljyyttä' venttiiliaukossa, mutta mahdollisesti näin jo kärpäsiä härkäsinä. Olin nimittäin siinä vaiheessa aika kypsä, kun olin vaihtanut tai paikannut sisäkumia kerran viikossa tai parissa muutaman kuukauden ajan.Vahingosta viisastuneena en enää ostaisi muovivanteisia renkaita. Muuten Gesslein on ollut oiva vaunu! Ketterämpään kiesiin en ole törmännyt!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

gessleinin mac-kärryjä. Hyvin ovat kestäneet vaikka päivittäin käytetään ja lähinnä pururadalla / metsäisessä maastossa. Jousitus on aivan ihana =)Ei mitään huonoa sanottavaa, hyvin toimivat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat