Vierailija

Meillä menee hyvin"

21.6.2006 10:21Sirpa Selänne suitsuttaa parisuhdettaan ja valmistautuu viettämään Teemun kanssa 10-vuotishääpäiväänsä.- Ehkä golfaan entistä enemmän, kaavailee Sirpa Selänne tulevaa syksyä, jolloin perheen nuorimmainenkin eli Leevi aloittaa koulun. (JARNO JUUTI)Juhannusta edeltäneellä viikolla Suomeen saapuneet Selänteet viettävät 19. heinäkuuta 10-vuotishääpäiväänsä.- Totta kai suhde on lasten syntymän ja kasvamisen myötä muuttunut. Parempaan suuntaan ollaan koko ajan menossa. Meillä menee hyvin, Sirpa Selänne sanoo ja kertoo pariskunnan aikovan juhlistaa hääpäiväänsä kaksin.- Lähdemme ehkä golfmatkalle jonnekin, hän uumoilee.Juhannuksen Selänteet ovat viettäneet perinteisesti Vuokatin Katinkullassa, jossa seurana on myös sukulais- ja ystäväperheitä.Koko Selänteen perhe oli hyvillä mielin siitä, että Teemu teki jo ennen Yhdysvalloista lähtöä jatkosopimuksen Anaheim Mighty Ducksin kanssa ja nettosi vielä 2,75 miljoonan euron palkankorotuksenkin.- Ihanaa, kun sopimus on tehty eikä enää tarvitse jännittää, Sirpa iloitsee.- Niin monena kesänä on jännitetty. Lastenkin takia on kiva, että voimme jäädä Anaheimiin. Siellä on poikien koulut ja kaverit. Ja kotimme siellä on täysi koti.Jokereiden kasvatti Teemu Selänne on pelannut NHL-ammattilaisena jo vuodesta 1992. Kolme kertaa NHL:n maalikuninkuuden vienyt Teemu on Anaheimin lisäksi kiekkoillut Kanadan Winnipegissä sekä Yhdysvaltain San Josessa ja Coloradossa.Perhe eli Sirpa ja pojat Eemil, 10, Eetu, 8, ja Leevi, 6, ovat liikkuneet mukana siinä missä perheenpään työpaikka on vaihdellut osavaltiosta ja maasta toiseen.Ulkopuolisesta voi näyttää, että perhe elää Teemun ehdoilla. Sirpa on toista mieltä.- En koe, että eläisin vain Teemun elämää. Teen täysillä omia juttujani ja nautin elämästäni, hän vakuuttaa.Lisää aiheesta keskiviikon IltalehdessäKommentit (6)

Meillä ei mene hyvin, meillä ei ole mahdollisuutta lähteä golffaamaan yhdessä, meillä ei ole rahaa. Onnea vaan Selänteille, jotkut saavat kaiken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miehenä 90-vuotiaiden sukulaistätien luona alvariinsa ihan ilman tyttöystäväänsäkin ja vaikutti tosi mukavalta pojalta - ja köyhiä oli nämä tädit, ei ole herunut hilloa Teemulle, jos sitä epäilette.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat