Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mulla todettiin, että FSH on normaalin ylärajoilla. Ihmetyttää, kun ikää ei ole enemmän kuin 30 v. Onko muita, joilla on ollut näin? Onko onnistumistarinoita vastaavasta tilanteesta?

Kommentit (5)

täällä on ollut ainakin yksi henkilö, jolla oli sama juttu eli " vähän liian nuorena" alkaneet vaihdevuodet. Pahimmassa tapauksessa ymmärtääkseni voi joutua turvautumaan luovutettuihin munasoluihin. En kuitenkaan ole 100% varma että FSH-nousu automaattisesti tarkoittaa tätä joten ei vielä kannata masentua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuo arvo voi myös muuttua sinne " parempaan" suuntaan kuten itselläni. Toisessa mittauksessa arvo oli viitearvojen sisällä. Mittausten välissä oli noin vuosi.

Minulla munasoluja tuli aina rajallinen määrä (6-10) ja alkioita saatiin aikaiseksi max 2 kpl. Omilla soluilla tehtiin 6 icsi-hoitoa + 1 vielä luovutetuilla soluilla, mutta raskaus ei alkanut.Viimeisestä hoidosta noin 1.5 vuotta eteenpäin ja tulin luomusti raskaaksi ja tässä sitä ollaan jo reippaasti yli puolen välin eli tosissaan niillä " surkeillakin" munasoluilla näemmä voi onnistua jopa ilman hoitojakin. Meillä myös miehen simpoissa vikaa, riittivät juuri ja juuri icsi:in.Kannattaa pyytää jossain vaiheessa ottamaan tuo FSH uudelleen, jotta tietää minne suuntaan se on menossa :)Aurinkoisin terveisin: Je_Ni


...2004 verikokeessa, jolloin ivf-jontotusta kiiruhdettiin. Pääsimme ensimmäiseen ivf keväällä 2004 (1/2 vuoden odotuksen jälkeen). Nyt meidän pikkuinen 1,5-vuotias nukkuu ja tuhisee omassa sängyssään...tsemppiä,

MayPoiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat