Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko parempi nuolla hitaasti ja kunnolla koko kielellä vai vain kielen kärjellä,onko tarpeen lisätä vauhtia jossain vaiheessa, onko kiihottavaa istua pöydällä kun saa vai onko paikalla väliä, saako mies koskea käsin samaan aikaan , riittääkö teille pelkkä stimulaatio kielellä vai tarvitaanko mielikuvitus mukaan? Kuinka kauan keskimäärin vie saada orgasmi suuseksissä, vaimoni tarvitsee ainaskin 15min session?

Kommentit (5)

halua saada suuseksiä, enkä ainakaan niin että makaan selälläni sängyllä polvet koukussa jalat levällään. Se ei tunnu miltään, korkeintaan tyhmältä. Pöydällä istuen ois tilanteena ihan kiihottava. Ok on myös takaapäin joko maaten tai seisten. Mielummin pitkiä ja hitaita nuolasuja koko kielellä kuin kärjellä lipsuttelua. Ei näykkimistä. Sormet ois ihan kivat sisällä samalla. 69 on kiva asento mutta siinä on vaikea keskittyä omaan nautintoon täysillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koko kielellä, koko pillun alueelta, ei mitään kielenkärjellä tökkimistä! Nopeutta ja suuntaa voi vaihdella, se tuntuu hyvältä. Tärkeintä minun mielestäni on, että mies " uskaltaa" koskea eli pitää minua haluttavana eikä vain töki kielenkärjellä.

Mutta laitetaan tähän vielä, kun on niin kiva aihe :-)Nautin siitä, että mies nuolee hitaasti, märällä ja leveällä kielellä. Ylös ja alas pillunhuulia kunnolla, syvältä maistellen. Välillä klitan yli ja taas huulille. Kiihottaa tosi paljon, kun ei saa kieltä heti klitalle ja muutenkin, että saa kielihoitoa koko alueelle, myös sisään. Välillä klitalle, välillä muualle. Hitaasti, on minulle parhaan tuntuisita. Kaikessa rauhassa hyvä tulee.Ei siis missään tapauksessa pornoelokuvista opittua nopeaa lipittämistä minulle (hassu juttu, mutta myös rintojen hyväilyssä pidän syvistä " kielisuudelmista" paljon enemmän kuin kielen päällä lipittämisestä, se vaan ärsyttää!)Suuseksissä voi tottakai käyttää apuna sormia, kämmeniä, dildoa ja nenääkin! Aivan yllättävän I H A N A A tekee, kun kieli alkaa mennä sisääni (naida kielellä) ja samalla mies nenällään kiihottaa klittaa, nam! Paria sormea voi käyttää sisällä myös, samalla kun nuolee hitaasti ja antaumuksella huulia ja klittaa. Myös peppureikää voi hyväillä sormin, tekee tosi nannaa.Eri asennot ovat mukavaa vaihtelua, mutta parasta on kun voi vain keskittyä nautintoon, siksi ihan selällään makoilu on kivaa. Siksi 69 ei ole kaikista lempparein, koska kun itsestä alkaa tuntua hyvältä, ei pysty keskittymään toisen nautintoon enää samalla tavalla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat