Vierailija

Nyt on tulossa jotain 17 euroa koko vuodelta bonusta (kerralla isompi potti joopa joo), s-etukorttia kun pääasiassa käytettiin tuli tuollainen summa kahdessa kuukaudessa!Vaihdettiin kun pääasialliseksi ostospaikaksi tuli Ykkösbonuspaikka, mutta kyllä varmaan kannattaisi ajella vähän kauemmas Prismaan edelleen...

Sivut

Kommentit (27)

Pienet on ykkösbonukset, jos koko vuoden ostaa...Meillä nelihenkisessä perheessä käytetään s-ryhmää, joka on mielestämme meille paras systeemi. Ruoat Prismoista, polttoaineet ABC:ltä, ravintola- ja kahvilapalvelut esim. Fransmannissa, Coffee House jne. Onhan noita paikkoja. (Ostetaan kyllä satunnaisesti muistakin kaupoista, jotka eivät kuulu s-ryhmään).Bonuksen saa kuukausittain, ei tarvitse odottaa koko vuotta.

Jäsenmaksun (100e, riippuen osuuskaupasta) saa takasin, jos haluaa luopua jäsenyydestään. Onpahan säästössä sekin summa.Meille taisi tulla jo pelkästään viime kuukaudesta s-bonusta yli 100 euroa, ja lisäksi vielä ylijäämänpalautukset viime vuodelta yli 100 euroa. Joten mukava summa kertyy vuoden aikana..

Meillä onkin tapana tehdä matka kertyneillä s-bonuksilla.Pitäisipä laskea, kuinka paljon koko vuoden aikana kertyy : )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aikanaan kun me otettiin s-kortti niin se maksoi tuo 100e mutta saatiin 50e heti lahjakortteina takas(prisma, agrimarket ja muistaakseni palin). JA tuo loppu 50e tulee muutamassa kuukaudessa takas ja sitten voi ruverta kerryttämään bonusta! Ihanaa päästä lomalle kun s-tililtä löytyy aina joka kesä matkarahaa! Ja js joskus päätän etten enää korttia käytä niin saan tuon 100e takas!(Vai oliko se koko summa)

Ostokset vajaa kymppitonni.

Euromarketista ostetaan suurimman osan ruoasta. kappahlista haen vaatteita, vakuutusmaksut ifissä, nesteeltä bensat. Nyt en ole ostanut huonekaluja enkä mitään isompia. Katsastusmaksu on tuossa ja pojan silmälasit. Ei ihan tule se korkein ostos määrä. tämän kuun loppuun on vielä aikaa kerätä ja vaihtuu jakso. Ihan mukava summa vaikka ruokarahaksi tulossa.

Viimeksi tuli jotain 50 euroa, mutta ei ostettu mitään isompaa tuona aikana eli ei käyty Sotkassa ym. Asuttiin myös pikkupaikkakunalla ja käytiin usein lähikaupassa, joka oli K-kaupaa.Nyt asutaan kaupungissa, jossa Valintalo on ihan lähellä ja keskustassa on Euromarket. Olen laskenut, että seuraavalla kerralla voitaisiin hyvinkin saada 150 euroa ja kerralla käteen.

Silmälasit ostamme silmäasemalta, tietenkin vain muutaman vuoden välein, kahdelle henkilölle. Meillä oli hetki sitten s-tilillä monta sataa euroa, nyt vain 177¿ kun ostimme lapsille polkupyörää yms. Prismasta.

Plussa,s-ja ykkösbonus. Ollaan vertailtu noita ostoja, ja saman verran suurinpiirtein ostettu joka ryhmän liikkeistä, ja ässää kertyy eniten, plussa tulee seuraavana ja ykkösbonus on kyllä näistä kaikista huonoin.

lisäksi kortti on ilmainen.

EN IKINÄ MAKSAISI 100 e S-etukortista!!!Vierailija:

Lainaus:


Lähiruokakauppa on Valintatalo, sinne menee monta sataa kuussa, ollaan ostettu sänky Sotkasta ja ruokapöytä jostain Ykkösbonuspaikasta (vielä tuplabonusaikaan) ja silti takaisin tuleva summa on ihan kapinen!-ap
Ennen käytimme vain siwaa.. ei saatu edes sitä 9¿ vuoteen..Vaihdoimme s-bonukseen.. maksoimme 20¿ alotusmaksun ja bonukset kartuttivat parissa kuukaudessa sen loput 80¿ siihen jäsenyyteen..Tilasin vasta netanttilasta television ja digikameran.. Plussaa 5 ¿ TÄH?? Siis 900¿ tilaa ja saa 5¿.. S-etua olisi tullut 900*5% = 45¿..Miten ihmeessä tuo on mahdollista? Ootin hyviä pisteitä.. mutta pah.. Miten ne oikein nuo laskee?? Kaikki sängyt ja muut ollaan aina ostettu sotkasta eikä tähän päivään mennessä olla sitä 9¿ saatu..Eli s-ryhmällä jo pienestäkin ostosta karttuu bonusta ja sen saa joka kuukausi.. muilla pitää vuosi kerätä ja vissiin se 9¿ bonuskin tulee vasta yli 1000¿ ostoista.. hyvä jos joku pääsee sinne korkeimmalle portaalle.. pääsee sinne 5,5%, mutta jos ei ihan niin järjettömiä ostele niin kannattaa kyllä s-etua harkita..Tiedän tiedän.. itse olin hyvin epäileväinen, mutta kun olemme keskittäneet lähes kaiken s-eturyhmän paikkoihin saamme bonusta joka kuukausi vähintään 30¿.. ja jokainen osaa laskea paljonko se tekee vuodessa.. PALJON enemmän kuin 9¿ tai 5¿... Niin ja ei ole edes niin paljoa pakko ostaa, että saa jotain takasin.. Vähemmälläkin rahalla jo bonukset laukkoisivat..

niin takasin tuli vuodessa vajaa 100e. Ja toisiaan ei muuta kuin peruselintarvikkeet, siwassahan ei valikoimat kummosia ole.Kun kauppa muuttu alepaksi niin kuukausittaiset takastulevat summat putos muutamaan euroon.huonoin on silti K-kaupan systeemi. 1000e:n ostoksisat tuli plussaa jotain kokonaista 4e.

Lähiruokakauppa on Valintatalo, sinne menee monta sataa kuussa, ollaan ostettu sänky Sotkasta ja ruokapöytä jostain Ykkösbonuspaikasta (vielä tuplabonusaikaan) ja silti takaisin tuleva summa on ihan kapinen!-ap

Turussa (TOK) 900e/kk ostoilla pääsee 5%:n bonusluokkaan. (eli 45e/kk ylöspäin bonusta)

Alin taitaa olla 100e/kk, jolla saa 1%, mutta tästä en ole varma.

Välillä saa myös tuplabonusta kuukauden tai parin viikon ajan.

Ostoksia oli tehty reilu 3000 ¿/vuosi.Prismassa käytäisiin, jos olisi auto. Bussilla on niin hankala ruokaostoksilla käydä. Meidän lähi S-market kun on ihan surkea...

S-bonuksella meillä pyörii 3-5% kuussa, eli 20-50e/kk.

Aiemmin, kun pääruokakauppana oli Valintatalo, ja vakuutuksistakin tuli ykkösbonusta + jotain muutaman satasen luokkaa Sotkasta, tuli koko vuodesta n. 50e. Ei hääviä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat