Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko muilla ongelmia n. kolmevuotiaiden kanssa? Meillä poika ollut aina " eemelimäinen" , mutta nyt tuntuu että homma menee aina vaan hullummaksi. Poika keksii kaikenmaailman jekut, eikä varmasti edes ajattele loppuun mitä siitä seuraa.

En tiedä johtuuko tämä nyt siitä että meillä on 4kk kaksoset jotka vievät paljon aikaa, vaikka helppoja lapsia ovatkin. Olemme paljon ulkona ja pojalla on koko ajan touhua, mutta siltikin...*huokaus* en enää tiedä mitä tehdä. Komennot eivät mene perille, poika vain virnuilee takaisin. Pitäisiköhän hakea ihan jotain ulkopuolista apua?

Kommentit (4)

tehdään yhdessä jotain ihan hullua ja uutta. kuten mennään metdään, kiipeillään yhdessä puissa ja syödään banaaneja kuin apinat, mennään uimaan ratsastamaan lötköpötköillä, rakennetaan itniaanileiri lastenhuoneeseen + kerrotaan intiaanitarinoita + syödään ihan oikeaa intiaaniruokaa, ihan mitä aktiivistA vain.Meillä tuo ns. mahdoton käytös tuntuu liittyvän ikävystymiseen, ylienergisyyteen" äiti, mitä mä tekisin" , huomionhakuun jne.Meillä tyttö, jolla muutenkin hurja temperamentti ja tämä kolmen vuoden ikä tosissaan koettelee vanhempia. On siis ihan normaalia kolmevuotiaan riehumista ja tottelemattomuutta ja valikoivaa kuuloa :) Toisille äideille kun juttelee, niin riittää, kun sanoo " se on kolmevee" ja kaikki tietävät mistä on kyse :DPitkää pinnaa se vaatii, mutta yleensä tasoittumista tapahtuu neljään ikävuoteen mennessä. Sitten on se kuusivuotiaan uhma, sitten esimurrosikä ja murrosikä... Yritetään selvitä hengissä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että me ei olla ainoita ;-) Meillä siis nyt 3 v 8 kk neiti on samanlainen, mut jospa tää tosiaan on ihan normaalia ja helpottaa joskus!

Sama homma,kuin seinille välillä puhuisi.Valikoiva kuulo. Esim. jos ollaan ulos lähdössä sanon,että odota äitiä niin hän menee vain tai tule pois sieltä niin ei mitään reagointia.Kuulo kyllä toimii esim. haluatko jäätelöä silloin ei mitään ongelmaa kuulossa : )Meillä poika ollut aina vilkas monesti on käynyt mielessä onkohan tämä enää normaalia,mutta toisaalta osaa keskittyä ja rauhoittua tarvittaessa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat