Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

vauva nyt 4 kk ja kova vauvakuume, mutta miten käy imetyksen jos tulen heti raskaaksi? kun ei vissiin suositella raskaudenaikaista imetystä? onko kokemuksia asiasta?kiitollinen vastauksista!unelma

Kommentit (2)

Eikä ole automaattista syytä lopettaakaan imetystä kun raskaaksi tulee.

Eri asia jos imtys aiheuttaa toistuvia kivuliaita supistuksia, vuodat verta, olet aliravittu tai sinulla on km-taipumus.

On ihan väärää luuloa (ja luuloa levitellään harmillsen ansiokkaasti myös neuvoloista käsin) että imetys pitäisi ehdottomasti lopettaa uuden raskauden myötä.

Eihän kukaan lopeta, tai ei ainakaan moni, seksielämäänsäkään raskauden myötä ja sperman sisältämä prostaglandiini hormoni sekä orgasmit aiheuttavat oikeastikin hienoisen km-riskin toisin kuin imetys.

Km ei myöskään voi aiheuttaa imettämisellä vaan siihen on liki aina syynä alkion/sikiön epämuodostuma ja elinkelvottomuus.

Terv.rv30 esikoista imettänyt, esikoinen vierottautui siis itse siinä vaiheessa (ja silloin otin asiasta selvää niin synnärin kuin yks lääkäriasema Femedan gyneokologilta, lääkäriltä, kätilöltä kuin netistä, kirjoista ja omalta nlan terkalta, sijainen infosi puutaheinää ja sai siitä hyvästä " ylemmältään" satikutia).

Tuo Femedan gyntsä vain totesi että tandeminakin on imetetty aikojen alusta ja että imetys raskauden aikana vastaa hieman kaksosraskautta sekä muistutti ravinnelisän nauttimisesta ja runsaasta nesteensaannista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat