Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Luin eileisestä iltalehdestä miten hän vaati älyttömiä elatusapuja Harkimolta. Kuulemma lapsen YKSITYINEN kotihoitaja maksa 1100 eur/kk (kunnallista ei varmaan voi käyttää.....) ja muut lapset menot ILMAN asumiskuluja ovat vähän vajaa 1000 eur7kk!! Siis miten voi olla niin paljon, kun meillä ei alle 2-vuotiaaseen kulu edes 50 eur kuukaudessa? No, tosin meillä ei enää tarvita vaippoja, mutta eihän silti voi lapsen menot olla noin paljoa!! Ahneudella ei ole mitään rajaa...

Sivut

Kommentit (69)

a ihan oikeus saada hyvät elatusavut, joita ei tarvitse tuhlata jonninjoutavaan, vaan käyttää myöhemmin säästöjä esim. opiskeluun, oman asunnonhankintaan, ajokorttiin, ym.

Seuraavaksi uutisoidaan Pinja Hanskin raskaus, PH:n ja HH:n häät ja alle vuosi senkin lapsen (todennäköisesti poika) syntymästä on uusi ero taas edessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elatusapu ei ole joku sääliraha, jolla eroperheen lapsi nippanappa tulee toimeen, että ei nyt ihan nälkään kuole. Elatusavun nimi saattaa johtaa harhaan. Kyse on siitä, että pyritään tasaamaan lapsen elintasoa siihen, mikä se olisi ilman eroa.

että kuinka sitä on oma lapsi vielä hengissä kun elareita tulee 118 euroa..eikä valitettavasti jää palkasta asumisen jälkeen käteen kun vajaat 700 euroa eli se, elatusmaksu ja lapsilisä riittänee nipin napin lapseni elättämiseen (900 euroa ja risat) mutta harmi vaan kun jää sitten muut laskut, ruoat ym maksamatta..

Sopisiko Hjallikselle paremmin se 50/50 toiminto. Eli lapsi on hanen luonaan puolet ajasta, han hoitaa kaikista lasta koskevista asioista osuutensa jne. Ei lahinna maksavassa roolissa tulee han olemaan, ja siitakin haluaa luistaa!

Elatusapu lasketaan prosentuaalisesti tuloista. Varakkaiden vanhempien lapset elävät taloudellisesti paremmissa ja turvatummissa olosuhteissa kuin köyhien perheiden lapset, mikä on itsestään selvää. Asetelmaa ei saa lapsen näkökulmasta muuttaa se, että vanhemmat asuvat eri talouksissa. On turha alkaa laskea, paljonko maksaa vaippapaketti ja pilttipurkki, kun niin ei tehdä pienempituloistenkaan elatusmaksuja määriteltäessä. Sitä sopii hjallisten miettiä, mihin tikkunsa työntää, ellei kestä seuraamuksia.

Vierailija:

Lainaus:


Hänellä jää vain 68 800¿ kuukaudessa ( 409 000mk ) käytettäväksi .Voi Hjallis ressukkaa. Tuliskohan sossu apuun?
nko yli 50v Hjallis edes parinkymmenen vuoden päästä elossa --- ja toisaalta perinnön jaolle tulevat kaikki lapset --- ja saamaan samansuuruisen osuuden elatusmaksuista huolimatta. Eli varmaan ne Leenan kanssa asuvatkin lapset saavat jonkunlaiset elatusmaksut ja ehkä merikukka tietää, minkä suuruiset ja on vetänyt siitä johtopäätökset? Mene ja tiedä. Perusperiaate on kuitenkin, että Hjalliksella on hyvin varaa osallistua lapsensa elämään, myös taloudellisesti.

varmasti hjalliksella on ollut kymmeniä muitakin naisia kuin leena ja merikukka. jälkimmäinen teki källit jallikselle, varmasti ukko meni naimisiinkin vain sen takia kun muija oli tullut raskaaksiei leenan ja hjalliksen lapsia voi verrata merikukan penikkaan., edelliset on pitkästä suhteesta ja ansaitsevat osansa-. merikukka ahneena bongas rikkaan ukon, teki lapsen ja halusi erota. nyt nyhtää rahaa minkä kerkeääeipä oli hjallis ainoa mies jota nainen on huijannut ehkäisylläään.

vai oletteko muka eri mieltä?

Elämässä on muutamia yksinkertaisia sääntöjä jotka kaikkien tulisi sisäistää ennenkuin alkaa leikkiä parisuhdeleikkejä:Jos ei tahdo elättää lapsia, ei niitä kannata tehdä!Jos ei tahdo antaa lapsille samaa elintasoa kuin itsellä on, ei lapsia kannata tehdä!Jos ei tahdo olla uskollinen, ei kannata mennä naimisiin!Jos ei tahdo kantaa vastuuta toisista loppu elämäänsä, ei kannata perustaa perhettä!Jos ei tahdo, että lapset jäävät eron jälkeen äidille, kannattaa olla PALJON lasten kanssa tekemisissä jo avioliiton aikana ja jäädä mm. hoitovapaalle vaikka se merkitseekin tulojen merkittävää tippumista.Kakkua ei voi syödä ja säästää. Pitää valita haluatko olla se, joka tienaa paljon ja saa matkustella ja nähdä maailmaa, vai tahdotko olla se joka näkee kuinka lapset kehittyvät, kokee arjen lasten kanssa, tulee läheisemmäksi lapsille. Molemmissa on hyvät ja huonot puolet, ja jokainen voi valita miten itse tahtoo toimia. Ja sen valinnan jälkeen on sitten kannettava vastuu, hyvinä ja huonoina päivinä.

Työllään se Hjallis ne rahansa on ansainnut, ja ne kuuluvat hänelle. Inhottaa tuollaiset ihmiset, jotka eivät tajua, että jotkut todella vain ansaitsevat olla rikkaampia kuin toiset.

selle miehelle. Täällä aina sanotaan, että kyllä meidänkin lapsi pärjää yhteensää 200¿:lla. Mutta olen oikeuden kanssa samaa mieltä, että rikas maksakoon enemmän.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat