Seuraa 

Moro kaikki, uusi tulokas täällä. Kyselisin onko kukaan tehnyt vesisynnytystä / veteensynnytystä (termit hieman hakusessa...) Naistenklinikalla? Onko ihmisillä ylipäätään vesisynnytyskokemuksia?Nyt tiedän tosiaan sen että Kätilöopistolla vesisynnytys olisi helpommin järjestettävissä mutta kun menin ystävien suosituksesta ja muista käytännön syistä valitsemaan Naistenklinikan, niin ajattelin ottaa selvää onko tämä ylipäätään siellä mahdollista. Valistakaahan jos vain voitte. Kiitokset.Kommentit (4)

Mäkään en tiedä, kuin että Kättärillä se on mahdollista. Ja voithan kysyä sieltä Naistenklinikalta, saako siellä synnyttää veteen, vaikka ihan soittamalla. En tiedä onko naistenklinikalla vesisynnytykseen erikoistuneita kätilöitäkään.Jos kuitenkin haluat vielä vaihtaa sairaalaa, jos siis tosissaan haluat vesisynnytyksen, niin sehän on vielä kaiketi mahdollista.Tässä vielä linkki pitkään keskusteluun vesisynnytyksistä, alkaen omasta synnytyskertomuksestani : )

http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/m.asp?m=4934027&t=4934027&appid=&p=...

Toivottavasti toimii...

Mutta tosiaan Kättärillä ja HUS:in sairaaloista myös Jorvissa vesisynnytys on mahdollinen. Omaa kokemusta ei tosin ole, vaikka sitä tällä hetkellä harkitsen.Itselleni ei kukaan ole koskaan Naikkaria suositellut, pikemminkin päin vastoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ole vielä omaa kokemusta, mutta kun kerran asut pk-seudulla, niin Tammisaaren synnäri on erityisen suopea vesisynnytyksiin ja siellä on keskimäärin joka kuukausi yksi vesisynnytys. Muutenkin kaikissa synnärihuoneissa on amme, ja parissa juuri se vesisynnytysamme.Naikkari ei heti korvaan kuulosta paikalta, jossa vesisynnytys olisi mahdollista, toki tietoa/kokemusta ei ole. Mutta mielestäni sun kannattisi käydä Tammisaaressa tutustuun, siellä kun vesisynnytykset ovat mahdollisiaTsemppiä!

Naikkarilla on kyllä vesiallas (yksi), mutta se on vain avautumisvaihetta varten. Veteen ei saa siellä synnyttää, ehdoton kielto (02/06 ainakin oli). Kuulemma ei niin turvallista.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat